İninal alsam ailemin haberi olur mu?

İninal almamanız daha iyi, onun yerine papara veya tosla'yı öneririm.
Yıllar önce ininal almıştım annem bir peynir filan almaya göndermişti bende hazır fırsat diyerek almıştım ilk biraz kızmışlardı sonra azıcık 3 TL yükleyeceğim demiştim sonra onla bir şey alınmaz deyip 10 TL yüklemiştim sonrada devamı geldi zaten. Merak etme çok takıntılı değillerse sen aldıktan sonra çok kızmazlar. Önerim ininal yerine Papara ve Paycell alman. Ticaretle filan hiç işin yoksa Paycell gayet ideal. Son olarak haberleri olmaz T.C.'yi girmekten.
3'ünüde alsa daha mantıklı, hepsinin kendine özel kampanyaları ve özellikleri oluyor mesela Tosla'da ilk harcamanda 20 TL veriyor sana toplamda. (kart parasını da iade ediyor.)

3'ünüde alsa daha mantıklı, hepsinin kendine özel kampanyaları ve özellikleri oluyor mesela Tosla'da ilk harcamanda 20 TL veriyor sana toplamda. (kart parasını da iade ediyor.)

Elbette sorun olmazsa hepsini alması daha mantıklı. İlla tek kart alacaksa Papara veya Paycell gayet iyi bence bayağıdır paycell/ininal ve sanal Papara kartı kullanıyorum Papara'ya geçmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı