İninal ay başı para mı çekiyor?

Hangisi?

• Ay başı kesiyor

Oy: 6 66,7%
  • 30/31 günde bir

Oy: 3 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    9

Rantek

Kilopat
Geçen gün İninal benden 2 TL aylık kullanım ücreti kesti. Bu ücret kesimi her ay başı mı oluyor yoksa kestikten 30/31 gün sonra mı kesilecek? Yani 1 Haziran'da benden para kesecek mi yoksa 27-28 Haziran'da mı kesecek? Bir de bu dünkü ücret kesme olayı sanal kartımda oldu. Yeni İninal kart alıp para yüklesem onda da kesecek mi yoksa kredisini sanal kartta kullandığı için 30/31 gün sonra mı kesecek?

Herhangi bir para yatırma işleminden sonra kesiyor diye biliyorum. Ayrıca her ay da para kesiyor olabilir. Yani ayda 2 kez para kesiyor muhtemelen.

Bildiğim kadarıyla içinde para olduğu her ay para kesiyor. Ben hep kullanacağım kadar yüklemeye çalışıyorum.

Her ay sizden 2₺ kullanım ücreti keser eğer kartınızda para yoksa o ay kesmez ancak o ay para yüklerseniz keser. Sonraki aylara aktarılmaz yani.

* İninal Kart aylık kullanım ücreti, kartta bakiye varsa alınır. Geçmişe yönelik kullanım ücretleri alınmaz. Hangi ay kullanılırsa yalnızca o ayın kullanım ücreti bakiyeden düşülür.

Kaynak: ininal Kart ve Kullanım Ücretleri | ininal

Evet.

Dosya Ekleri

• 67129084-C8BE-4D84-B009-92160A7B8B07.jpeg
    67129084-C8BE-4D84-B009-92160A7B8B07.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı