İninal aynı bakiye sorunu

Alexei55

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ikinci bir ininal kart aldım ve cüzdana ekledim ikinci karta 10 TL yükledim birinci karta dokunmadım sonra bakiyeme baktım ikisinde de aynı bakiye limiti kalmış 736 TL ben bir dahaki ay iki karta toplam 1500 TL yükleyeceğim şimdi asıl soru şu aynı bakiye limiti var diye sadece bir dahaki ay toplam 750 TL mi yükleyebileceğim yoksa toplam 1500 TL yükleyebilir miyim?

Ben müşteri hizmetlerini aradığımda tek hesap için 750 TL limit olduğunu ve bir sonraki ay yükleme limitimin 0 TL olacağı söylendi. Size önerim alternatif ön ödemeli kartı aramanız, mesela Paycell kullanmaya başladım ve orada tek kart için aylık 750 TL limit var. Yani 2 kart alır iseniz 1500 TL yükeleyebilirsiniz. Onun haricinde paranın tek kartta olmasını istiyorsanız Enpara gibi alternatiflere yönelin.

Arkadaşlar ikinci bir ininal kart aldım ve cüzdana ekledim ikinci karta 10 TL yükledim birinci karta dokunmadım sonra bakiyeme baktım ikisinde de aynı bakiye limiti kalmış 736 TL ben bir dahaki ay iki karta toplam 1500 TL yükleyeceğim şimdi asıl soru şu aynı bakiye limiti var diye sadece bir dahaki ay toplam 750 TL mi yükleyebileceğim yoksa toplam 1500 TL yükleyebilir miyim?

Güvenlik gerekçelerinden dolayı bu tarz hizmetlerde kişi başına düşen limitler oluyor. Demek ki bu durumda da önemli olan kart sayısı onemli değil. Yukarıda dendiği gibi Enpara kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı