Wraith W1 mouse lansman fiyatı açıklandı

Dongle acayip çirkin duruyor ya. Sunumda büyüttüler mi diye düşünüp fotoğraflarına baktım, fareden daha büyük neredeyse.

Eki Görüntüle 2613596

Shape ve tasarımı güzel fakat bunda yan tuşlar olmayacakmış çok büyük bir eksi bana göre ve klasik dongle ve ekranlı dongle olarak iki satış seçeneği olacakmış sanırım.

Shape ve tasarımı güzel fakat bunda yan tuşlar olmayacakmış çok büyük bir eksi bana göre ve klasik dongle ve ekranlı dongle olarak iki satış seçeneği olacakmış sanırım.

Sesli sohbet özelliği olan her oyunda bas konuşu yan tuşlarda kullanıyorum. Olmaması bence de çok büyük eksi. Ekransız dongle ne kadar büyük acaba ? 🤔

Lansman da bizzat bulundum. Dongle cidden hafif ve küçük aslında, korkulacak gibi ağır veya büyük bir şey düşünmeyin. Cidden güzel bu arada.

Sırf adları popülerleşti diye kullanıcıları kazıklamaya çalışan bir proje olmaz umarım, Wraith'e o konuda güvenmiyorum. Kendi yapmadıkları ama farklı markalardan sattıkları çok çok daha iyi ürünler vardır net diye düşünüyorum bundan.

Klavyesi ve mousepadleri fiyatlarına göre mükemmel bunun 3600 ola sebebi sırf o dongle yüzündendir yoksa tabii ki o fiyat bandında daha iyi performans verenler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lansman da bizzat bulundum. Dongle cidden hafif ve küçük aslında, korkulacak gibi ağır veya büyük bir şey düşünmeyin. Cidden güzel bu arada.

Bakalım hocam merak ediyorum doğrusu fakat renkleri cidden iğrenç shapeini sevdim çıkınca denemek istediğim farelerden bakalım artık.

Evet hocam kendi üretimleri de var.

Hatta 2026 da kendi kulaklıkları geliyor Eva diye.

Eki Görüntüle 2613570

Üst kısımlarından kırılmasa iyi pek kırılmaya müsait geldi.

Eki Görüntüle 2613573

Onun yanında ATK N9 diye de bir kulaklık geliyor Eva'ya göre daha kaliteli duruyor bu.
Şunun yerine açık bir kulaklık yapsalar en azından piyasada belki tutabilirdi.
Açık ve hafif, kablosuz kulaklık yok piyasada, Turtle Beach Atlas Air, Skullcandy Plyr 720 gibi yenilikçi bir şeyler yapabilirlerdi.

Açık ve hafif, kablosuz kulaklık yok piyasada, Turtle Beach Atlas Air, Skullcandy Plyr 720 gibi yenilikçi bir şeyler yapabilirlerdi.
Sana katılıyorum dostum. Wraith çok amatörce davranmış bu konuda, şaşırmadım açıkcası.

Açık ve hafif, kablosuz kulaklık yok piyasada, turtle beach atlas Air, skullcandy plyr 720 gibi yenilikçi bir şeyler yapabilirlerdi.

Öyle bir kulaklık yapacak tecrübeleri olduğunu sanmıyorum ki bu yaptıkları kulaklık bile kullanıcılara neler yaşatacak bilemiyoruz birkaç kişinin kafasında gördüm kulaklığı üstten tam da kırılacak bir yapısı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı