ininal çipli çipsiz karta para yüklenilir mi?

Artık neredeyse her banka sana sanal kart oluşturma fırsatı sunuyor, istediğin kadar limit belirleyip kullanıyorsun istediğin zaman da siliyorsun. Sadece internet alışverişi için alacaksan gereksiz, kendi bankandan sanal kart oluştur.

İninial Papara gibi bir kart dururken gereksiz kaçıyor. Aylık en son 2 TL kullanım ücreti var ve transfer olayı pek yok. Kısaca işlevsiz bir kart. Papara daha profesyonel kalıyor ona kıyasla.

Çipsizde aylık ödeme yok diye biliyorum.

İninial Papara gibi bir kart dururken gereksiz kaçıyor. Aylık en son 2 TL kullanım ücreti var ve transfer olayı pek yok. Kısaca işlevsiz bir kart. Papara daha profesyonel kalıyor ona kıyasla.

Çipsiz olanda aylık ödeme yok diye biliyorum ve ininal Papara'ya göre daha ofis ve iş tarzı kart hem de çok da şık duruyor. Papara'dan ininala geçtim ikisi de çipsizdi gayet memnunum ama Papara'da aylık kullanım bedeli ile uğraşmamak için geçtim ininala bir gamer olarak memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çipsizde aylık ödeme yok diye biliyorum.

Çipsiz olanda aylık ödeme yok diye biliyorum ve ininal Papara'ya göre daha ofis ve iş tarzı kart hem de çok da şık duruyor. Papara'dan ininala geçtim ikisi de çipsizdi gayet memnunum ama Papara'da aylık kullanım bedeli ile uğraşmamak için geçtim ininala bir gamer olarak memnunum.
Paparada aylık kullanim bedeli yokki ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı