İninal gibi kart var mı?

ahahahahhah eski konum şuan 20 yaşıma geleceğim banka kartı çıkarttım kulanıyorum.

İyi de bunun Papara ile ne alakası var onu anlamadım. Çiftlik Bank Papara kullanmış sadece Papara ile beraber bir iş yapmamışlar. Yani burada Papara'nın bir suçu yok bence. İninal'da kullanabilirlerdi Tosla da.

Özür dilerim tamam Papara süt beyazı bir şirket hiçbir kötü adımları yok Tosla iğrenç bir şirket ve ben hiçbir şey bilmiyorum. Konuşmaya gerek yok artık arkadaş 19 yaşına gelmiş banka kartı almış zaten, moderatörler kilitleyebilirler konuyu konu sahibi isterse.

Olsun hocam belki birine yardımım dokunur. Hayırlı olsun güle güle kullanın nice yaşlara
dokunur kesinlikle. teşekkür ederim. Hazır değinmişken sorayim. bu söylediğiniz karta EFT falan yapılabiliyor mu? ya da yapılabilen baska kart, sanal kart biliyor musunuz? Amacım isim soyismimi kullanmadan hesabıma para gönderilmesi.

Hocam Tosla ile EFT yapılamıyor benim bildiğim. EFT özelliği olan Param Genç Kart var, 18 yaş altı. Param çok komisyon alıyor ama. EFT istiyorsanız komisyonsuz Enpara en iyi seçeneğiniz

Param ücret, komisyon ve limitleri için: Param™ | Türkiye'nin Elektronik Parası

Horlatım galiba Papara kart sipariş ettim gelmiyor lanet olsun 7 ay gecti 2 kere sipariş ettim.

Horlatım galiba Papara kart sipariş ettim gelmiyor lanet olsun 7 ay gecti 2 kere sipariş ettim.

Şirketiyle aramda 20 kilometre var 1 ayda geldi. Başka şehirde oturuyorsan sıkıntı Papara'nın gelmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…