M memet3 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 ininal Kart'ımı kapattım şimdi de hesabımı silmek istiyorum ve diyelim sildim numaramı yeni bir hesapda kullanabiliyor muyum ve e-posta mı?
ininal Kart'ımı kapattım şimdi de hesabımı silmek istiyorum ve diyelim sildim numaramı yeni bir hesapda kullanabiliyor muyum ve e-posta mı?
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 memet3 dedi: ininal Kart'ımı kapattım şimdi de hesabımı silmek istiyorum ve diyelim sildim numaramı yeni bir hesapda kullanabiliyor muyum ve e-posta mı? Genişletmek için tıkla... Silinmiyor diye biliyorum ama oluyorsa bilemem en son denediğim de silememiştim hesabımı. Artı 0 Eksi
memet3 dedi: ininal Kart'ımı kapattım şimdi de hesabımı silmek istiyorum ve diyelim sildim numaramı yeni bir hesapda kullanabiliyor muyum ve e-posta mı? Genişletmek için tıkla... Silinmiyor diye biliyorum ama oluyorsa bilemem en son denediğim de silememiştim hesabımı.