İninal Hesabım Değişmiş

Alparslanemre

Kilopat
Merhaba. Bende siyah olan yeni ininal Kart var (temassız yok), bugün ininal uygulamasına girdim. Şifremi unutmuştum, şifremi yeniledim ve girdim. Uygulama bayağı bir değişmiş. TL hesabı 1 ve TL hesabı 2 adlı 2 hesap var fakat benim önceden kayıtlı olan kartım nerede. Fiziksel olan yıllardır kullandığım TL hesabına fiziksel kart ekle diyorum "Kart eklenmiş hesap kapatılamaz hesabı kapatmadan önce kartı kapatmalısın" diyor. Ben şu an kartıma bir yerden yükleme yapsam kullanabilir miyim? Benim kartım uygulamada neden yok? Ne kadar saçma bir sisteme geçiş yapılmış... Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tl hesabına kayıtlı zaten kart ininal kartlarıma basarsan görebilirsin. Bide bu devirde ininal kullananmı kaldı papara bin kat daha iyi.

Ana sayfaya gir, orada TL hesabımın hemen sağ altında olması lazım.
Tüm hesapların sağ altında kart ekle yazıyor yeni bir hesap açıp ana hesap yaptım onda kart ekle diyince kartınız zaten hesaba tanımlı bir hatadan dolayı göremiyor olabilirsiniz dedi karta para atıp harcama yapmam konusunda sıkıntı çıkarır mı ? Papara hesabım var fakat tam bilmiyorum olayını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı