İninal hesabına giriş yapılmıyor

adimetehan

Hectopat
Bugün ininal hesabıma 70TL gibi bir meblağ yükledim, akşam eve gelip uygulamayı açtığımda hesabıma giremedim. Cep telefonu doğrulamasını denedim fakat işleminizi gerçekleşmedi adlı hatayı verdi. Ne yapmam gerek? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. İyi Sosyal'ler.

ekran görüntüsü var mı ? Bir şey anlamadım.

1650476201742.png

Hocam hesabıma giriş yapmak için girdiğim şifre vs. sonrası bu ekran geliyor.

Bende yaşadım aynı problemi ancak yapacak bir şey yok çünkü güvenlik amaçlı öyle yaptılar.
Bendeki hata ise şöyle oldu; telefonum bozuktu, kardeşimin telefonundan hesabı yaptık. Bir kaç gün sonra telefon aldım kendime ininal yükledim hesaba giriş yapmaya çalışınca hata verdi. Farklı cihazdan bu dediklerimi yapmadıysan eğer destekten yardım iste.

ininal iletişim bilgileri​

Müşteri Hizmetleri:
0850 311 77 01
E-Posta:
info@ininal.com
KEP Adresi:
ininal@hs03.kep.tr

Bende yaşadım aynı problemi ancak yapacak bir şey yok çünkü güvenlik amaçlı öyle yaptılar.
Bendeki hata ise şöyle oldu; telefonum bozuktu, kardeşimin telefonundan hesabı yaptık. Bir kaç gün sonra telefon aldım kendime ininal yükledim hesaba giriş yapmaya çalışınca hata verdi. Farklı cihazdan bu dediklerimi yapmadıysan eğer destekten yardım iste.

ininal iletişim bilgileri​

Müşteri Hizmetleri:
0850 311 77 01
E-Posta:
info@ininal.com
KEP Adresi:
ininal@hs03.kep.tr

Hocam az önce aradım SMS ile geri dönüş yapacaklarını söylediler.

Bugün ininal hesabıma 70TL gibi bir meblağ yükledim, akşam eve gelip uygulamayı açtığımda hesabıma giremedim. Cep telefonu doğrulamasını denedim fakat işleminizi gerçekleşmedi adlı hatayı verdi. Ne yapmam gerek? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. İyi Sosyal'ler.

Bende de o sorun olmuştu mobil veri ile giriş yapmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı