ininal ile Gamepass almak

Joell

Kilopat
Daha fazla  
arkadaşlar okullar açılana kadar Gamepass alıp bir deneyeyim diyorum. ininal kart ile alacağım ve ilk ay 6TL. Karttan parayı her ay otomatik çekiyorlar mı? Yoksa ben istediğim zaman iptal edebiliyor muyum? Bir de örnek olarak Forza Horizon 4 indirdim diyelim 1 ay süre bitince o bilgisayardan siliniyor mu yoksa giriş yapamıyor muyum? Bir de Gamepass alınca oynamak için ne önerirsiniz?

1- Otomatik ödeme talimatı verirsen ki ilk başta otomatik olarak aktifleştiriliyor. İptal edebilirsin.
2- Geçen 1 ay sonrası bilgisayarında yüklü kalıyor ama oynamak için satın al ya da gamepass üyeliğini devam ettirmeni söylüyor. Oyna butonu yerine bu ikisi çıkıyor.

Ödemeyi yaptıktan sonra otomatik ödemeyi kapatın. Ya Microsoft ya da Xbox'ın sitesi üzerinden oluyordu. Geçen gün bakmıştım da aklımda değil hangisiydi diye. Kapatın diyorum, çünkü otomatik olarak ödeme almayınca iptal edemiyorsunuz. İptal edemediğiniz için de diğer ay da 6 TL'ye diğer sürümü (Standart aldıysanız Ultimate veya tam tersi) alamıyorsunuz.

Süre bitince bilgisayardan silinmiyor fakat oyuna bastığınızda oyun ekranı başta geliyor sonra kapanıyor. Ondan da sonra ödemenizi yenileyin gibi bir uyarı çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı