L LykiaT Hectopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 41 26 Haziran 2019 #1 Bir arkadaşa IBAN ile para göndermek istiyorum. Banka kartı kullanmıyorum. Sadece Ininal kartım var. Bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?
Bir arkadaşa IBAN ile para göndermek istiyorum. Banka kartı kullanmıyorum. Sadece Ininal kartım var. Bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?
Pepecupper Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #11 Ben yurt dışında yaşıyorum. Kimlik yurt dışı nasıl arkadaşıma para gönderebilirm? Arkadaşım ininal kulanıyor. Artı 0 Eksi
Ben yurt dışında yaşıyorum. Kimlik yurt dışı nasıl arkadaşıma para gönderebilirm? Arkadaşım ininal kulanıyor.
C CTROSY Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 ŞahinİsHere dedi: İnanır mısın bilmem bende aynı hatayı yaptım galiba bu IBAN'a gönderilen para nereye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Öğrendiysen bana da soyler misin nereye gidiyor bizim paralarımız? Artı 0 Eksi
ŞahinİsHere dedi: İnanır mısın bilmem bende aynı hatayı yaptım galiba bu IBAN'a gönderilen para nereye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Öğrendiysen bana da soyler misin nereye gidiyor bizim paralarımız?
eypoz34 Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 12 8 Şubat 2021 #13 Tamer66 dedi: Merhabalar benim İninal uygulmasanındaki şu bölümdeki IBAN yazan yere para transferi yaptım benim kendi IBAN kartıma para nasıl gelir Genişletmek için tıkla... Tamer bey size ihtiyacım var bir yanlışlık oldu sizin kodunuzu kullanarak para göndermiş size bir arkadaşım lütfen dönüş yaparmısınız Artı 0 Eksi
Tamer66 dedi: Merhabalar benim İninal uygulmasanındaki şu bölümdeki IBAN yazan yere para transferi yaptım benim kendi IBAN kartıma para nasıl gelir Genişletmek için tıkla... Tamer bey size ihtiyacım var bir yanlışlık oldu sizin kodunuzu kullanarak para göndermiş size bir arkadaşım lütfen dönüş yaparmısınız