İninal ile internet üzerinden bilgisayar almak

Makaleler
1
Merhabalar. Ben internet üzerinden bilgisayar siparişi vermeyi düşünüyorum ama bir sıkıntım var. Benim ailem "Kartı boşaltırlar." Diyerek güvenmiyor. ininal veya Papara gibi ön ödemeli kartlar ile alabiliriz diyor. ininal veya Papara'ya 3500 lira yükleyip bilgisayar siparişi verebilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı?

Eğer site güvenilir ise öyle bir sorun yaşamazsınız. Ek olarak İninal karta asla 3500 TL yükleyemezsiniz, aylık 750 TL limiti var ve bakiye 750 TL'nin üstüne asla çıkamıyor. Yani şu anda 750 TL yüklerseniz sonraki ay 0 TL yükleme limitiniz olacaktır.

Eğer site güvenilir ise öyle bir sorun yaşamazsınız. Ek olarak İninal karta asla 3500 TL yükleyemezsiniz, aylık 750 TL limiti var ve bakiye 750 TL'nin üstüne asla çıkamıyor. Yani şu anda 750 TL yüklerseniz sonraki ay 0 TL yükleme limitiniz olacaktır.
Kart üzerinden sanal kart oluşturup alın. Kartı boşaltırlar tuhaf biraz güvenli yerlerden alırsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz. ininal Max 750 TL yüklenebiliyor du ayrıca komisyon keser.

Game Garaj | Oyun Yeniden Başlıyor! sitesinden almayı planlıyorum.

Bunu bizimkilere anlatmak gerek. Anlamıyorlar işte ben güveniyorum internete.

Yaş yetiyorsa banka kartı alabilirsin. Yetmiyorsa sırf bu iş için veli ile gidip banka kartı alabilirsin. Max 1 haftada elinde olur. Karta sırf alışveriş yapınca para atarsın sıkıntı kalmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı