Redwire Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #11 Frosa dedi: Hayır. İçinde TL bulunduğu sürece, 2 TL aylık servis ücreti(aidat) kesecektir. TL, bakiye yoksa kesmez. @Redwire Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum demek istedigim ilk defa yüklediğim için bu ayınkini direk çekti.
Frosa dedi: Hayır. İçinde TL bulunduğu sürece, 2 TL aylık servis ücreti(aidat) kesecektir. TL, bakiye yoksa kesmez. @Redwire Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum demek istedigim ilk defa yüklediğim için bu ayınkini direk çekti.
Thamade Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 445 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #12 Telefonunuz üzerinden ücretsiz sanal kart alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Android telefonunuza İninal indirip hesap açmak. ING ATM ile kartsız işlem seçeneğinden de komisyonsuz para yatırabilirsiniz. Takıldığınız zaman bana sorabilirsiniz.
Telefonunuz üzerinden ücretsiz sanal kart alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Android telefonunuza İninal indirip hesap açmak. ING ATM ile kartsız işlem seçeneğinden de komisyonsuz para yatırabilirsiniz. Takıldığınız zaman bana sorabilirsiniz.