İninal Kart 1 aydır para iadesini yatırmıyor

Bonus sadece eski kart sahiplerine veriliyor diye biliyorum. Bunun için de internette kayıtlı olan kartın yanına yeni kartınızı eklemeniz gerekiyor. Ondan sonra para size ulaşıyor. Aktif etmeseniz hala kartı kullanabiliyorsunuz fakat para limiti düşük oluyor ve 3D Secure kullanamıyorsunuz. Yani internetten alışveriş yapamıyorsunuz.
Neyden bahsediyorsunuz? Bir şeyleri karıştırıyorsunuz sanırım.

1 hafta içinde para eline ulaşır gelmezse ininal müşteri hizmetlerini ararsın.
Ben hepinize nereye şikayet edeceğim yazdım siz ise müşteri hizmetlerini arayın diyorsunuz. Aramadım mı zannediyorsunuz? 1 aydır yatmadı param diyorum işiniz gücünüz mesaj sayınızı artırmak.

Benim kaptırdığım 100 TL yaklaşık 3 ay sonra yatmıştı. Gerek ING (artık ilişkileri kesildi, anlaşma yaptılar mı tekrar bilmiyorum) gerekse müşteri hizmetlerini aradım hiçbir sonuç alamamıştım. Tam tüketici hakları mahkemesine başvuru yapmaya hazırlanırken yattı para. Nasıl olduğunu anlamadım. Biraz saçma ve gereksiz bir firma, 18 yaş altındaysanız papara öneririm. Kurtulun ininal'dan.

Ah aile problemi olmasada açsam.

Gittigidiyor yatırdım geri kalan bankanızla ilgili diyor.
18 yaş üstüysen ailenin onayı gerekmiyor ki. Şubeye gidiyorsun ve gençler için olan kredi kartına başvuruyorsun veya hesap açıyorsun ve aynı ininal gibi kullanıyorsun. Bir bankada hesap açmak ile ininal kullanmak arasında hiç bir fark yok. Hatta bankada ki hesabında işlerini çok daha rahat halledersin. İçine ne kadar atarsan o kadar harcarsın, istediğin zaman nakit gerekiyorsa giden nakitini çekersin.

İninal'in kanser sistemiyle uğraşılmaz.

18 yaş üstüysen ailenin onayı gerekmiyor ki. Şubeye gidiyorsun ve gençler için olan kredi kartına başvuruyorsun veya hesap açıyorsun ve aynı ininal gibi kullanıyorsun. Bir bankada hesap açmak ile ininal kullanmak arasında hiç bir fark yok. Hatta bankada ki hesabında işlerini çok daha rahat halledersin. İçine ne kadar atarsan o kadar harcarsın, istediğin zaman nakit gerekiyorsa giden nakitini çekersin.

İninal'in kanser sistemiyle uğraşılmaz.
18 yaş üstüysem aileme niye sorayım ki?

Benim de öyle oluyordu. Hepsiburada.com gibi alışverişlerde 3-4 gün içinde para yatıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı