Papara'da hata yapıp veli bilgileri olmadan para yatırma yapamadığımı gördüm. İninal'da var mıdır?
13 yaş üzeri sanal kart önerinizi varmıdır? Paparadan başka.İninal'e geçmeyin, yine de karar sizin kararınız. Nays veya Tosla'ya geçiş yapabilirsiniz.
Sorunuza gelecek olursak gerek duyulmuyor diye biliyorum.
Papara 1000 kat daha iyidir. İninal almanızı önermem. Para kesip duruyor.
.....Papara'da hata yapıp veli bilgileri olmadan para yatırma yapamadığımı gördüm. İninal'da var mıdır?
Arkadaşım öyle birşey olsa neden konu açayım? Para yüklemek için veli TC ve telefon numarası istiyor.Öyle birşey yok. Yanlış görmüşsün.
Neden beğenmedin ? : D
Papara dan başka önerebilirmisiz? Meslek olarak öğrenci seçtiğimden beri böyle.2 Yıldır Papara kullanıyorum. Kaç kere para yatırdım. Sende bir sorun var. Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
Nays ve Tosla'ya bakabilirsiniz.Papara dan başka önerebilirmisiz? Meslek olarak öğrenci seçtiğimden beri böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.