Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 4 Şubat 2023 #1 Mobil telefonum bozuldu. Sadece bilgisayarım ve tuşlu telefonum var. Ininal kartımın bakiyesini sorgulamak istiyorum. Nasıl yapacağım web üzerinden? Bulamadım.
Mobil telefonum bozuldu. Sadece bilgisayarım ve tuşlu telefonum var. Ininal kartımın bakiyesini sorgulamak istiyorum. Nasıl yapacağım web üzerinden? Bulamadım.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 İninal kullanmıyorum ama websitesi üzerinden destek yoksa sanırım çare Bluestacks. Bilmiyorsanız eğer sanal bir android işletim sistemi diyebiliriz. Artı 0 Eksi
İninal kullanmıyorum ama websitesi üzerinden destek yoksa sanırım çare Bluestacks. Bilmiyorsanız eğer sanal bir android işletim sistemi diyebiliriz.
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 4 Şubat 2023 #3 Emir_Yuksel dedi: İninal kullanmıyorum ama websitesi üzerinden destek yoksa sanırım çare Bluestacks. Bilmiyorsanız eğer sanal bir android işletim sistemi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bluestacks güvenilir mi? Kart bilgilerimi girersem sorun olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Emir_Yuksel dedi: İninal kullanmıyorum ama websitesi üzerinden destek yoksa sanırım çare Bluestacks. Bilmiyorsanız eğer sanal bir android işletim sistemi diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bluestacks güvenilir mi? Kart bilgilerimi girersem sorun olmaz değil mi?