İninal kart borç birikir mi?

nonick

Hectopat
Daha fazla  
Bazen ücretsiz deneme için kredi kartı isteyen siteler var. İlk ay ücretsiz sonra iptal etmezseniz ücretli olacaktır tarzında sitelere üye olurken ben de innial kartımı kullanıyorum ama daha sonra iptal etmiyorum. Sorum normal kredi kartında gibi İninal kartımda borç birikir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
-' ye düşmez ama ben 13 Şubat' ta sadece deneme amaçlı içi boş İNİNAL kartı ile Origin' den Need For Speed Deluxe Edition satın aldım. -' ye düştü mü diye endişelendim ama dediğin gibi düşmediyse oyun bedavaya gelmiş oldu. Şimdi Origin' e parasını nasıl öderim onu merak ediyorum. Buyur bu da oyunun kütüphanedeki resmi:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    269,4 KB · Görüntüleme: 1.424
Hocam aldıgınız oyun saten Origin'de ücretsiz bu ay :D
Nasıl yani ? Mağazada 70 €' du, TL' ye çevirince de 230 TL civarında paraya denk geliyordu. Bende içi boş deneyim bakalım ne diyecek diye merak ettim bir baktım hata falan vermeden direk kütüphaneme eklenmiş.

Hesap hareketlerinde para çekilme durumu olmuş mu?
Daha para falan yüklemedim karta. Mart' ın 3' ün de 130 TL yükleyeceğim. Ayrıca eğer para çekilseydi bakiye -' lere düşerdi ama çekmemiş demek ki. 3 Mart' ta belli olur para çekip çekmeyeceği. Aynı şekilde Origin' den deneme amaçlı bu yöntemle başka bir şey almaya çalıştım hata verdi.

Sanmam. Fakat üye olduğunuz sitenin ödeme yöntemlerinde otomatik yenileme gibi bir şey varsa, kartınızda para bulunmadığı için ilk para yüklemenizde sıkıntı oluşabilir. Mesela kartınıza para yükledikten sonra hesabınızı yenilemek için direkt olarak para keser. Buna dikkat etmeniz yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı