ininal Kart ek olarak 2 TL keser mi?

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Bugün kartıma para yüklemeye gitmiştim şok'a ve 2 TL kesme ücretini de vererek 35 TL yüklemek istemiştim ama karta gelen 33 TL'ydi ve ek olarak 2 TL kesim ücreti de vermiştim. Bana söyledikleri de şu oldu ininal Kart yeni bir şey çıkartmış, kendisi de 2 TL kesiyor dediler. Ben de oradan ayrıldım, ininal Kart'ta kesim ücreti vermenize rağmen 2 TL kesiyor mu ek olarak?

Cüzdan kullanım bedeli olarak kendisi evet kesiyor. Ama 1 ay boyunca kesmeyecek. Daha sonra süresi geçtikten sonra yine kesiyor.

Bugün kartıma para yüklemeye gitmiştim şok'a ve 2 TL kesme ücretini de vererek 35 TL yüklemek istemiştim ama karta gelen 33 TL'ydi ve ek olarak 2 TL kesim ücreti de vermiştim. Bana söyledikleri de şu oldu ininal Kart yeni bir şey çıkartmış, kendisi de 2 TL kesiyor dediler. Ben de oradan ayrıldım, ininal Kart'ta kesim ücreti vermenize rağmen 2 TL kesiyor mu ek olarak?
İninal her şeyden para alıyor. Aylık kullanım bedeli almış. İmkanınız varsa Papara geçmenizi öneririm.

Aga Papara'ya geç bayağı rahatlarsın ben bayağı bunaldım o işlerden yok para çekerken para yatırırken sürekli para kesiyor durma Papara'ya geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı