Cevabı biliyorsanız neden konu açtınız hocam?Yok ininal haraç almaya devam ediyor.
Para yok ise bir şey çekmemiştir merak etmeyin. Yükleme yaptığınızda 2 TL çekecek bir tek o.
Cevabı biliyorsanız neden konu açtınız hocam?
2 TL keser. Öyle bir ücretlendirmesi yok.Benim dediğim 3 aydır kullanmıyorum ya 100 TL yüklesem 2 TL mi keser 6 TL mi?
İninal en çok kesenlerden biri belki de en çok kesen olabilir. Her şeyde kesiyor...
İninal bir banka değil ki.İlginç. Bankalar hesap işletim ücreti almıyor artık. Bu düzenleme yapılalı 2 yılı geçti neredeyse.
Keser, kaç aydır para yükleyip yüklemediğiniz önemsiz, İninal'ın kendi politikası var:3 aydır para yüklemedim PS Store bahar indirimlerinden haftaya oyun alacağım. İninal para keser mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
İninal bir banka değil ki.
Keser, kaç aydır para yükleyip yüklemediğiniz önemsiz, Ininal'ın kendi politikası var;
ininal Kart ve Kullanım Ücretleri
ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.www.ininal.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.