İninal Kart ile Paypal Kart arasında kaldım

Dexsite

Kilopat
Katılım
14 Ekim 2014
Mesajlar
298
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce hangi kartı almalıyım? Bir arkadaşım Paypal Kart ile originden oyun alırken sorun yaşadığını söylemişti. Acaba gerçekten alınmıyor mu?
 
Origin kullanmadım fakat Paypal'da olan sorun İninal'da da olur diye düşünüyorum. Paypal'ın arkasında İninal amblemi var zaten İninal'ın daha kapsamlısı gibi bir şey Paypal.
 
Bende ikiside var. İlk ininal aldım. Daha sonra paypal nakit.

İkisininde ortak kötü yanı aylık 1TL kesiyor.

Paypal da istediğin zaman paranı çekebiliyorsun. Mesela ben kulaklık almıştım. Kulaklığı iade etmem gerekti. İade ettim ve param hesabıma yattı. Gidip istediğim zaman TEB bankamatiğinden paramı çektim. Fakat 20TL altını çekemiyorsun.

Ininal de para çekme şansı yok. Mutlaka hesabında kalıyor. Ininal'in güzelliği kartsız, kart numarası ile ING bankamatiğinden para yüklemesi yapabiliyorsunuz.

İkisi arasından Paypal Nakit derim. Paranı çekebilmek herşeyden önemli. Çünkü almak istediğin üründen vazgeçersen paranı çekme şansın var. Diğer türlü almasan bile hesabında kalıyor ve nakit olarak alamıyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı