İninal kart ile vatan bilgisayardan alış veriş yapma

Merhaba :) . Ben İnanal Kart ile bu rehberdeki parçaları almak istiyorum . İnanal kart a Tek Seferde 2700TL Yükleyip , HebsiBurada , Vatan gibi sitelerden Tek Seferde 2700TL lik alı veriş yapabilir miyim ? . Bu arada bir sorum daha olcak MSI B150M Bazooka ana kart ı bu kasaya takabilir miyim ve MSI GTX 950 bu kasaya sığar mı ? Rehberdeki sisteme aşşğıdaki likteki güç kaynağını taksam olur mu ( rehberdeki sistem güç kaynağı 500w benim dediğim 600w ) ( Linkler Altta )

Rehber Link : 2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Kasa Link : Deep Cool Kendomen Kırmızı ATX Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Ana Kart Link : MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart
Ekran Kartı Link : MSI GTX950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Güç Kaynağı Link : COOLER MASTER RS-600 G 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

Peki beyler en fazla kaç tl yükleyebilirim bir seferde.(Kart aktivasyonu falan yaptım ininale kayıtda oldum).Ve kartta 0 tl bakiyem var.450 tllik ekran kartı alıcağım.Bir seferde yükliyebilirmiyim o parayı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı