Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 21 Ekim 2021 #1 Merhabalar birazdan inanal kart alacağım yanımda şu an 6 TL var param yeter mi? Şokdan alacağım.
Çözüm PanzerTR 21 Ekim 2021 Sadece kart içinse 5 TL. ininal Kart'ın Avantajlı Dünyasını Keşfet! | ininal ininal ile 7/24 para gönder, online alışveriş yap, faturalarını öde, döviz alıp sat! Sayısız avantajlarıyla ininal, özgür ve güvenli ödeme yolu. www.ininal.com Ek öneri: Alacaksanız Papara, Tosla falan alın.
Sadece kart içinse 5 TL. ininal Kart'ın Avantajlı Dünyasını Keşfet! | ininal ininal ile 7/24 para gönder, online alışveriş yap, faturalarını öde, döviz alıp sat! Sayısız avantajlarıyla ininal, özgür ve güvenli ödeme yolu. www.ininal.com Ek öneri: Alacaksanız Papara, Tosla falan alın.
E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #21 Avengerr dedi: Hocam önceden ininal aldığım için Tosla'yı kullanmayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı kullanımı ve çok güzel kampanyalar var mesela ilk alışverişte 20 TL gibi restoranlarda %10 iade gibi. Artı 0 Eksi
Avengerr dedi: Hocam önceden ininal aldığım için Tosla'yı kullanmayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı kullanımı ve çok güzel kampanyalar var mesela ilk alışverişte 20 TL gibi restoranlarda %10 iade gibi.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 21 Ekim 2021 #22 382019 dedi: Papara'nın gelmesini 1 ay beklemek yerine, direkt gidip şok marketten 5 TL'ye Tosla alınabilir. Bence Tosla > Papara. Genişletmek için tıkla... Papara Black Card sipariş ettim internet üzerinden. 5-6 gün içersininde gelmişti. Keşke deneyimleyip cevap yazsaydınız. Artı 0 Eksi
382019 dedi: Papara'nın gelmesini 1 ay beklemek yerine, direkt gidip şok marketten 5 TL'ye Tosla alınabilir. Bence Tosla > Papara. Genişletmek için tıkla... Papara Black Card sipariş ettim internet üzerinden. 5-6 gün içersininde gelmişti. Keşke deneyimleyip cevap yazsaydınız.
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 21 Ekim 2021 #23 Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiçbir kampanyayı kullanamadım müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Artı 0 Eksi
Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiçbir kampanyayı kullanamadım müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi.
KS KS Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 21 Ekim 2021 #24 Nemai dedi: Kaç yaşındasınız? Şok artık 18 yaş altına para yüklettirmiyor sanırım. O da bir başka acayip. 13 yaş ve üstüne satılıyor, para yükletmiyor. Genişletmek için tıkla... 9 gidiyorum 14 yaşındayım. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Kaç yaşındasınız? Şok artık 18 yaş altına para yüklettirmiyor sanırım. O da bir başka acayip. 13 yaş ve üstüne satılıyor, para yükletmiyor. Genişletmek için tıkla... 9 gidiyorum 14 yaşındayım.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 21 Ekim 2021 #25 Empty1 dedi: Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiç bir kampanyayı kullanamadım, müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Nasıl kullanamadınız? Artı 0 Eksi
Empty1 dedi: Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiç bir kampanyayı kullanamadım, müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Nasıl kullanamadınız?
E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #26 Empty1 dedi: Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiçbir kampanyayı kullanamadım müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarım ve ben kullandık hiçbir sorun yaşamadık ve müşteri hizmetleri gayet iyi. Artı 0 Eksi
Empty1 dedi: Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiçbir kampanyayı kullanamadım müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarım ve ben kullandık hiçbir sorun yaşamadık ve müşteri hizmetleri gayet iyi.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 21 Ekim 2021 #27 Nemai dedi: Kaç yaşındasınız? Şok artık 18 yaş altına para yüklettirmiyor sanırım. O da bir başka acayip. 13 yaş ve üstüne satılıyor, para yükletmiyor. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde ininal kullanıyor. Ne kadar kullanma desem de. Neyse konumuza dönelim. Kuzenim 14 yaşında şoktan yükletiyor ve hiçbir şey demiyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Kaç yaşındasınız? Şok artık 18 yaş altına para yüklettirmiyor sanırım. O da bir başka acayip. 13 yaş ve üstüne satılıyor, para yükletmiyor. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde ininal kullanıyor. Ne kadar kullanma desem de. Neyse konumuza dönelim. Kuzenim 14 yaşında şoktan yükletiyor ve hiçbir şey demiyorlar.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #28 unlokidmurat dedi: Eğer alırken içine para yüklemeyeceksen 5 Türk lirası. Genişletmek için tıkla... İyi en azından ona zam gelmemiş. Devlet gözden kaçırmış demek ki . Artı 0 Eksi
unlokidmurat dedi: Eğer alırken içine para yüklemeyeceksen 5 Türk lirası. Genişletmek için tıkla... İyi en azından ona zam gelmemiş. Devlet gözden kaçırmış demek ki .
Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 21 Ekim 2021 #29 Empty1 dedi: Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiçbir kampanyayı kullanamadım müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, konu kampanyalar olunca çirkinleşiyorlar. Ayrıca 18 yaş altıysan arkadaşına para bile gönderemiyorsun. Artı 0 Eksi
Empty1 dedi: Tosla kesinlikle önermem. Kullandığım en kötü kart, hiçbir kampanyayı kullanamadım müşteri hizmetleri rezalet. Papara en iyisi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, konu kampanyalar olunca çirkinleşiyorlar. Ayrıca 18 yaş altıysan arkadaşına para bile gönderemiyorsun.
KS KS Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 21 Ekim 2021 #30 o1Poseidon dedi: Kuzenimde ininal kullanıyor. Ne kadar kullanma desem de. Neyse konumuza dönelim. Kuzenim 14 yaşında şoktan yükletiyor ve hiçbir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir şey deceğim şokdan ininal alıp oradan para yatarıp çıkartabiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
o1Poseidon dedi: Kuzenimde ininal kullanıyor. Ne kadar kullanma desem de. Neyse konumuza dönelim. Kuzenim 14 yaşında şoktan yükletiyor ve hiçbir şey demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bir şey deceğim şokdan ininal alıp oradan para yatarıp çıkartabiliyor muyuz?