ininal Kart kullanamıyorum

Magnezyum

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün aldım Steam'e para yatıracağım 10 TL alışverişi tamamla dedikten sonra bu hatayı alıyorum:
"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin."
Alışveriş yapmak için ininala falan mı kayıt olmam lazım.

Şimdi anladım meseleyi. İninal uygulamasına kayıt olup kartınızı hesabınıza eklemeniz gerekiyor.

Evet aktive etmeden kullanamazsınız ayrıca eskiden bende kullanıyorum ve şu özelliği yüzünden kartı iptal ettirdim çok can sıkıyordu mesela kartta 10 TL var alacağınız şey de 10 TL fakat ininal bey ödeme esnasında Google servis falan diye ekstra 2TL çekip geri ödüyordu yani kartta 12 TL olması gerekiyordu aşırı sinir edici bir özellik tamamen zarar diğer kestiği ücretleri saymıyorum bile size tavsiyem başka bir kart geçin ben İş Bankası banka kartı ve Papara kullanıyorum. İninal kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. (Bahsettiğim özellik kalkmış olabilir 1 yıl önce vardı müşteri temsilcili ile büyük bir çekişme yaşadım bu saçma şey yüzünden kaldırıldı ise yazın.)

Evet aktive etmeden kullanamazsınız ayrıca eskiden bende kullanıyorum ve şu özelliği yüzünden kartı iptal ettirdim çok can sıkıyordu mesela kartta 10 TL var alacağınız şey de 10 TL fakat ininal bey ödeme esnasında Google servis falan diye ekstra 2TL çekip geri ödüyordu yani kartta 12 TL olması gerekiyordu aşırı sinir edici bir özellik tamamen zarar diğer kestiği ücretleri saymıyorum bile size tavsiyem başka bir kart geçin ben İş Bankası banka kartı ve Papara kullanıyorum. İninal kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. (bahsettiğim özellik kalkmış olabilir 1 yıl önce vardı müşteri temsilcili ile büyük bir çekişme yaşadım bu saçma şey yüzünden kaldırıldı ise yazın.)

Hala var aynı şey. Tosla nasıldır?

Hala var aynı şey. Tosla nasıldır?

Tosla da fena değil galiba ama ben Papara kullanıyorum çok memnunun cashback ile Netflix, Spotify gibi yerlerde yarı yarıya karşılıyor Tosla'da da bazen öyle şeyler geliyor galiba ama kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ayrıca Papara Black kartın şekli çok güzel ondan ekstra hoşuma gidiyor.

Evet aktive etmeden kullanamazsınız ayrıca eskiden bende kullanıyorum ve şu özelliği yüzünden kartı iptal ettirdim çok can sıkıyordu mesela kartta 10 TL var alacağınız şey de 10 TL fakat ininal bey ödeme esnasında Google servis falan diye ekstra 2TL çekip geri ödüyordu yani kartta 12 TL olması gerekiyordu aşırı sinir edici bir özellik tamamen zarar diğer kestiği ücretleri saymıyorum bile size tavsiyem başka bir kart geçin ben İş Bankası banka kartı ve Papara kullanıyorum. İninal kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. (bahsettiğim özellik kalkmış olabilir 1 yıl önce vardı müşteri temsilcili ile büyük bir çekişme yaşadım bu saçma şey yüzünden kaldırıldı ise yazın.)

Hocam uygulamadan kayıt oldum ve kartı ekledim ama Steam'de hala aynı hata.

Başka bir şeyde denesem olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı