İninal kart mı? Paypal nakit kart mı?

mediyanin1

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Steam, origin ,playstore gibi yerlerden uygulama ve oyun satın almak için bir kart almak gerekiyor ama kararsız kaldım. Sizce hangisi daha güvenilir ve kullanışlı ?
İninal mi yoksa paypal nakit mi ?

Her ikisi de güvenilir kart. Sonuçta büyük firmalar. Sizi kandıracak halleri yok, paypal kartın avantajları daha çok. İninal tercihimdir.

Zaten Paypal Nakit Karta İninal ve TEB destek veriyor. İninal zaten Paypal Nakit Karttan önce çıktığı için o karta destek veriyor. İninal ve Paypal nakit farklı özellikler olmasına rağmen aynı sistemler üzerinde çalışıyor. Farklı çalışma şekliyle. Hatta İninal in kendi sitesinde Vodafone Cep Nakit gördüm galiba onlarda destek veriyor dedim. Kısaca ikiside aynı İninal al zaten ana firma o ancak Paypal Nakit Kartın en güzel özelliği nakit çekme, komisyonla veriyor ama yinede veriyor. Kredi kartı ya da banka kartıyla(Kartlardan para çekilemez durumdaysa Örneğin: Ziraat Bankası Genç Bankkart Harçlık Avans) para yükleyip onu çekmek ama İninal alırsan ana firmadan almış olursun.

Git paypal al. Gün gelir yüklediğin parayı geri alman gerekir. İninal kart ile para çekemiyorsun. Ama para çekmem ben ne gerek var dersen ininal da iyidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı