Andy deufresne
Hectopat
Arkadaşlar bu hata mı yoksa bu tarihte mi açılacak?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman açılacağı hakkında bir tahmin yapmak zor hocam, devletimizin canı ne zaman isterse. Kayyum atarlarsa kısa sürede açılabilir. Attığınız görselde de hata vardır diye düşünüyorum, 30 Nisan'da açılması pek muhtemel değil.
Ne zaman açılacağı hakkında bir tahmin yapmak zor hocam, devletimizin canı ne zaman isterse. Kayyum atarlarsa kısa sürede açılabilir. Attığınız görselde de hata vardır diye düşünüyorum, 30 Nisan'da açılması pek muhtemel değil.
Pazartesi açarlar mı acaba? Bayram tatili bitişi.
Merhaba, ininal'ın açıldığına dair SS ya da kanıt paylaşabilir misiniz?Merhaba, arkadaşlar ininal açıldı paranızı hemen çekiniz!
Merhaba, ininal Kart aktif hâle geldi. Uygulamada hâlâ açılacak olmasına aldanmayın, hesabınız doğrulanmış ise paranızı başka bir hesabınıza taşıyabilirsiniz. Bunun için, İninal'e giriş yapıp Transfer / Fast işlemleri / Para Gönder / Fast ile gönder kısmından paranızı başka hesabınıza gönderebilirsiniz, eğer hesabınız doğrulanmamış ise ATM ile para çekmeyi deneyiniz.Merhaba, ininal'ın açıldığına dair SS ya da kanıt paylaşabilir misiniz?
İninalin sadece transfer ve ATM’den para çekme faaliyeti açıldı, diğer bütün sistemler kapalı diye biliyorum. Açıldı demek çok açık uçlu bir cevap oldu affedersinizMerhaba, ininal'ın açıldığına dair SS ya da kanıt paylaşabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.