Banka/Kart İninal ne zaman açılacak?

İninal alt yapısı Papara kadar kuvvetli değil. Bu yüzden uzunca bir süre tekrar açılmaması kuvvetle muhtemel. Bu arada Papara'nın belirli limitler dahilinde tam anlamıyla kullanıma açıldığını söylüyor kullanan arkadaşlarım. Ben kullanmayı bıraktım gerçi. Gittim gerçek bir bankadan normal bir banka kartı aldım. İninalı beklemenizi pek önermem yani. Hesabınızda para kaldıysa, ininal altyapı hizmetini veren bankaya başvurmanızı öneririm. İng idi sanırım. Eğer sallarlarsa, süreç uzadığı için tüketici hakem heyetine başvurmayı deneyebilirsiniz.

Hocam internetten alışveriş yapılabilen ve ATM'den yatırılabilen bir kart var mı? Ben parpara kullanıyordum ama kimlikte fotoğraf yok henüz o yüzden doğruluyamıyorum.

Hocam internetten alışveriş yapılabilen ve ATM'den yatırılabilen bir kart var mı? Ben parpara kullanıyordum ama kimlikte fotoğraf yok henüz o yüzden doğruluyamıyorum.
bu özellikleri istiyorsan her kart senden fotoğraflı kimlik doğrulama isteyecektir.. Senin dediğin şey sözleşmeli hesap oluyor çünkü.. Onda da kimlik ibraz etmek zorundasın. iban ve atmdan para yatırıp çekme için bu şart.. 18 yaş altısın muhtemelen.. Olmaz senin işin kısacası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00