ininal Kart ne zaman açılır?

reisinyo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ininal Kart'a bugün para attım. Olaylardan haberim yoktu. Yeni bir genel müdür atandığı söyleniyor. Ne zaman açılacak?
Param kalacak mı orada?
Para Ininal'e gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende biriktiriyordum 6 aydır falan, parayı geri almak için bir yöntem falan sunarlar mı? tahmini olarak ne zaman sunarlar direk paparaya geçeceğim eğer sunarlarsa.

Para'n kalmaz. Bence en fazla 1 sene sonra açılabilir.

Şu an bildiğim kadarıyla yeni bir yönetim kurulu falan bir şey görevlendirmişler çalışmaları hızlandırdık falan diyorlar en azından ininal kullanıcılarına sadece bu kadar bilgilendirme yapmışlar 1 yıl boyunca mağdur bırakacaklarını düşünmüyorum aslında.

ininalofficial-20250402-0001.jpg

Attıkları duyuruda bu hocam.

Şu an bildiğim kadarıyla yeni bir yönetim kurulu falan bir şey görevlendirmişler çalışmaları hızlandırdık falan diyorlar en azından ininal kullanıcılarına sadece bu kadar bilgilendirme yapmışlar 1 yıl boyunca mağdur bırakacaklarını düşünmüyorum aslında.

Eki Görüntüle 2459781

Attıkları duyuruda bu hocam.
Hocam benim ininal'im yok hiç almadım ama berbat kart'mış diyorlar.

Hocam benim ıninal'im yok hiç almadım ama berbat kart'mış diyorlar.

Hayır aslında o kadar kötü bir kart değil sadece ben internet için alışveriş için kullandığımdan bilmiyor olabilirim ama Papara'da Ininal'de kullandım pek farkları yok Papara'nın direk bütün kartlarında temassız ödeme olması avantajı var bir de kart işlemleri kapatma temassız kapatma konusunda rahat. İninaldede birkaç TL farkla alabiliyorsun temassız kartları. Eskiden olsa kötüydü ama artık aylık ödemede yok her ay 2 TL kesiyorlardıya o sistemde yok yani veli izinsiz kullanabileceğin kart istiyorsan iyi seçeneklerden birisi ileriki zamanlarda veli iznine geçerler mi bilmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı