2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 26 Mart 2021 #11 Para yok ise bir şey çekmemiştir merak etmeyin. Yükleme yaptığınızda 2 TL çekecek bir tek o.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2021 #12 Arkadaşlar hiç para yüklemedim bakiye sıfır lütfen ona göre cevaplayın teşekkürler.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Mart 2021 #13 sakinolum dedi: Yok ininal haraç almaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Cevabı biliyorsanız neden konu açtınız hocam?
sakinolum dedi: Yok ininal haraç almaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Cevabı biliyorsanız neden konu açtınız hocam?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2021 #14 231561 dedi: Para yok ise bir şey çekmemiştir merak etmeyin. Yükleme yaptığınızda 2 TL çekecek bir tek o. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim 3 aydır kullanmıyorum ya 100 TL yüklesem 2 TL mi keser 6 TL mi? Blondie dedi: Cevabı biliyorsanız neden konu açtınız hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır geçen ayları keser mi para yüklersem diye.
231561 dedi: Para yok ise bir şey çekmemiştir merak etmeyin. Yükleme yaptığınızda 2 TL çekecek bir tek o. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim 3 aydır kullanmıyorum ya 100 TL yüklesem 2 TL mi keser 6 TL mi? Blondie dedi: Cevabı biliyorsanız neden konu açtınız hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır geçen ayları keser mi para yüklersem diye.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 26 Mart 2021 #15 sakinolum dedi: Benim dediğim 3 aydır kullanmıyorum ya 100 TL yüklesem 2 TL mi keser 6 TL mi? Genişletmek için tıkla... 2 TL keser. Öyle bir ücretlendirmesi yok.
sakinolum dedi: Benim dediğim 3 aydır kullanmıyorum ya 100 TL yüklesem 2 TL mi keser 6 TL mi? Genişletmek için tıkla... 2 TL keser. Öyle bir ücretlendirmesi yok.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2021 #16 Teşekkür ediyorum herkese sorum cevaplandı iyi forumlar iyi geceler herkese.
4 442129 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 40 26 Mart 2021 #17 İninal en çok kesenlerden biri belki de en çok kesen olabilir. Her şeyde kesiyor...
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2021 #18 442129 dedi: İninal en çok kesenlerden biri belki de en çok kesen olabilir. Her şeyde kesiyor... Genişletmek için tıkla... Talep var çünkü o yüzden.
442129 dedi: İninal en çok kesenlerden biri belki de en çok kesen olabilir. Her şeyde kesiyor... Genişletmek için tıkla... Talep var çünkü o yüzden.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 26 Mart 2021 #19 YcS dedi: İlginç. Bankalar hesap işletim ücreti almıyor artık. Bu düzenleme yapılalı 2 yılı geçti neredeyse. Genişletmek için tıkla... İninal bir banka değil ki. sakinolum dedi: 3 aydır para yüklemedim PS Store bahar indirimlerinden haftaya oyun alacağım. İninal para keser mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Keser, kaç aydır para yükleyip yüklemediğiniz önemsiz, İninal'ın kendi politikası var: ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com
YcS dedi: İlginç. Bankalar hesap işletim ücreti almıyor artık. Bu düzenleme yapılalı 2 yılı geçti neredeyse. Genişletmek için tıkla... İninal bir banka değil ki. sakinolum dedi: 3 aydır para yüklemedim PS Store bahar indirimlerinden haftaya oyun alacağım. İninal para keser mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Keser, kaç aydır para yükleyip yüklemediğiniz önemsiz, İninal'ın kendi politikası var: ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2021 #20 vzzn dedi: İninal bir banka değil ki. Keser, kaç aydır para yükleyip yüklemediğiniz önemsiz, Ininal'ın kendi politikası var; ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com Genişletmek için tıkla... Bakiyem 0 TL geçen yüklemediğim ayları da keser mi?
vzzn dedi: İninal bir banka değil ki. Keser, kaç aydır para yükleyip yüklemediğiniz önemsiz, Ininal'ın kendi politikası var; ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com Genişletmek için tıkla... Bakiyem 0 TL geçen yüklemediğim ayları da keser mi?