Sanal karta sadece sanal yolla para yollayabilirsiniz yani İBAN vs. ile fiziksel kart gibi ATM'ler de veya şokta kullanamazsınız çünkü zaten elinizde verebileceğiniz ve para yükletebileceğiniz bir kart yok onun yerine şoktan 1 tane daha kart alın 2 kart kullanmış olursunuz.Başlıkta yazdığı gibi kartımı başka şehirde unuttum ve oyun almak istiyorum, sanal karta para yükleyebilir miyim şok'a gidip?
Yeni kart çıkarmak kaç TL ?Sanal karta sadece sanal yolla para yollayabilirsiniz yani İBAN vs. ile fiziksel kart gibi ATM'ler de veya şokta kullanamazsınız çünkü zaten elinizde verebileceğiniz ve para yükletebileceğiniz bir kart yok onun yerine şoktan 1 tane daha kart alın 2 kart kullanmış olursunuz.
5 TL ye ekmek alır gibi alabilirsiniz içine de para yükler kullanmaya başlarsınız aktif ederken de uygulamadan kart ekle fiziksel karta tıklayın aldığınız kartın bilgilerini sorar bilgilerini girip kullanmaya başlayabilirsiniz.Yeni kart çıkarmak kaç TL ?
Yeni kart çıkarmak kaç TL?
İninal yerine Papara al içinde bir dolu özellik de bulunuyor.Yeni kart çıkarmak kaç TL ?
Papara ile her şey ücretsiz ininal ile 5 TL ve aylık 2 TL.
Fırsat bulmuşken arkadaşın dediği gibi papara da geçebilirsiniz ben yıllardır İninal'a alıştığım ve genelde aydan aya 30 40 liralık alış veriş yaptığım için geçmeye üşendim ama sık kullanıcılar için papara iyi.Papara ile her şey ücretsiz ininal ile 5 TL ve aylık 2 TL.
Ben dün D&R üzerinden 10 TL'ye aldım ve D&R'da para yüklenmiyor. Yani benim gittiğimde yüklenmiyordu.Yeni kart çıkarmak kaç TL ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.