ininal kartımı kaybettim

Kerem353

Centipat
Evin içinde kayboldu bulamadım hala arıyorum şifreyi biliyorum kart numarasının sadece 4 hanesini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Kapatın hocam. 08503117701 müşteri hizmetleri numarası.

İnternet alışverişlerinde hala kullanabilirsin. Belki detaylı ev temizliğinde ortaya çıkar, eğer evin içinde kaybolduğuna tam olarak inancın yok ise ininal'ı arayarak kartını iptal ettirebilirsin.

Kapattırın. Eğer içinde para varsa yeni hesabınıza da aktarılır. Müşteri hizmetlerini arayın.

Kapattırın. Eğer içinde para varsa yeni hesabınıza da aktarılır. Müşteri hizmetlerini arayın.

Evdeyse bulabilirsen bul kartı kapattır arkadaşın dediği gibi kartta para varsa yeni karta aktarılıyormuş.
Yeni kart alıp aynı hesaba devam edebilirsin.

İnternet alışverişlerinde hala kullanabilirsin. Belki detaylı ev temizliğinde ortaya çıkar, eğer evin içinde kaybolduğuna tam olarak inancın yok ise ıninal'ı arayarak kartını iptal ettirebilirsin.

Bende kartımı kaybettim ama internet alışverişlerinde kart bilgilerime nereden bakacağımı bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…