ininal kartımı kaybettim

Evdeyse bulabilirsen bul kartı kapattır arkadaşın dediği gibi kartta para varsa yeni karta aktarılıyormuş.
Yeni kart alıp aynı hesaba devam edebilirsin.
Hocam merhaba iyi akşamlar benim kart kayboldu ama hesap inialde duruyor gözüküyor yani içinde 5 TL var şoka gitsem yeni kart alabilir miyim bide kart alırken şok çalışanı bana ne soracak telefon numarası kaybolan hesaba kayıtlı olduğundan sorun çıkartır mı sorun çıkartmaz mı bide gitsem verir mi kart bana

Hocam merhaba iyi akşamlar ben inial kartımı kaybettim yeni kart alabiliyor muyum şok a gidip mobil uygulamadan TL hesabı-2 diye gözüküyor ama hesabım yardımcı olursan sevinirim
Evet Şok'tan yeni kart alıp yeni hesap oluşturacaksın uygulamadan sonra oraya kartını ekleyeceksin. Hesabın ismini daha sonra değiştirebilirsin.

Evet Şok'tan yeni kart alıp yeni hesap oluşturacaksın uygulamadan sonra oraya kartını ekleyeceksin. Hesabın ismini daha sonra değiştirebilirsin.
Hocam şok çalışanı benden ne isteyecek telefon numara falan mı yoksa direk alışveriş usülü ver parayı al kartı sonra çık hesabımı olacak bide benim telefon numarası kaybolan karta kayıtlı o sorun çıkartır mı ne yapmam lazım

Hocam şok çalışanı benden ne isteyecek telefon numara falan mı yoksa direk alışveriş usülü ver parayı al kartı sonra çık hesabımı olacak bide benim telefon numarası kaybolan karta kayıtlı o sorun çıkartır mı ne yapmam lazım
Yo hiçbir şey istemeyecek sadece Ininal kart istiyorum diyeceksiniz verecek bitecek.

Evin içinde kaybolduğuna eminseniz detaylı bir temizlikte ortaya çıkar. Eğer emin değilseniz müşteri hizmetlerini ayarıp kartı iptal ettirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı