İninal kartı kullanarak oyun içi satın alım yaptım fakat içinde 2 TL vardı. Sadece denemek istedim ama sorunsuz bir şekilde satın aldı. 50 TL'lik satın alım kaydımı hiçbir yerde göremiyorum ve karttaki para aynen duruyor. Satın alım karşılığını verdi. Ben bu 50 lirayı nereye ödeyeceğim şimdi ?
İninal kartı kullanarak oyun içi satın alım yaptım fakat içinde 2 TL vardı. Sadece denemek istedim ama sorunsuz bir şekilde satın aldı. 50 TL'lik satın alım kaydımı hiçbir yerde göremiyorum ve karttaki para aynen duruyor. Satın alım karşılığını verdi. Ben bu 50 lirayı nereye ödeyeceğim şimdi ?
Hocam oyunda bir sıkıntı olmuştur. Bir yere ödemen gerekmeyebilir. Fakat yine de o akrtın içine para atma derim ben. 50 tl'ye ulaştığında 50 tl birden çekebilir karttan.
Mümkünse başka bir ininal karta geçiş yap.
Apple küçük satın alımlardan para kazanmadığı, hatta zarar ettiği, için satın alımları toplayıp bir hafta içerisinde çekiyor. Bu süre bankaya bağlı olarak daha da kısa olabilir. Eğer bu parayı ödemezseniz iTunes veya Appstore'dan bir şey indiremez veya güncelleyemezsiniz. Ödediğiniz vakit kullanıma devam edebilirsiniz. Ayrıca kartı silip tekrar eklediğinizde o paranın hemen çekildiğini görürsünüz.