İninal kartla oyun aldım fakat içinde para yoktu

Abdullah Enes

Hectopat
Daha fazla  
İninal kartı kullanarak oyun içi satın alım yaptım fakat içinde 2 TL vardı. Sadece denemek istedim ama sorunsuz bir şekilde satın aldı. 50 TL'lik satın alım kaydımı hiçbir yerde göremiyorum ve karttaki para aynen duruyor. Satın alım karşılığını verdi. Ben bu 50 lirayı nereye ödeyeceğim şimdi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal kartı kullanarak oyun içi satın alım yaptım fakat içinde 2 TL vardı. Sadece denemek istedim ama sorunsuz bir şekilde satın aldı. 50 TL'lik satın alım kaydımı hiçbir yerde göremiyorum ve karttaki para aynen duruyor. Satın alım karşılığını verdi. Ben bu 50 lirayı nereye ödeyeceğim şimdi ?
Hocam oyunda bir sıkıntı olmuştur. Bir yere ödemen gerekmeyebilir. Fakat yine de o akrtın içine para atma derim ben. 50 tl'ye ulaştığında 50 tl birden çekebilir karttan.
Mümkünse başka bir ininal karta geçiş yap.

Sanmıyorum parayı çekeceğini, senden kaynaklanmayan bir hata.
Ürünü Apple Store'da mı aldın birde? Konuyu yanlış yere açmışsın ceza geliyor. :D

Apple küçük satın alımlardan para kazanmadığı, hatta zarar ettiği, için satın alımları toplayıp bir hafta içerisinde çekiyor. Bu süre bankaya bağlı olarak daha da kısa olabilir. Eğer bu parayı ödemezseniz iTunes veya Appstore'dan bir şey indiremez veya güncelleyemezsiniz. Ödediğiniz vakit kullanıma devam edebilirsiniz. Ayrıca kartı silip tekrar eklediğinizde o paranın hemen çekildiğini görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı