Sefa aka. Ausweg Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #1 İninal kartımda bakiyem var ancak ne online olarak ne de fiziksel olarak bu bakiyemi kullanamıyorum. Yapmam gereken nedir?
İninal kartımda bakiyem var ancak ne online olarak ne de fiziksel olarak bu bakiyemi kullanamıyorum. Yapmam gereken nedir?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 4 Eylül 2019 #11 Sefa aka. Ausweg dedi: Tam olarak ne yapmalıyım? Kartı aldığım şubeye iade edip yenisini mi talep edeceğim yoksa bunu çöpe atıp sıfırdan yeni bir kart mı alacağım? Genişletmek için tıkla... İade etmene gerek yok. Aynı fiyata yeni bir tane almalısın. Sefa aka. Ausweg dedi: Bu kartımın içindeki bakiyem bu kart ile birlikte gidecek yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Sefa aka. Ausweg dedi: Tam olarak ne yapmalıyım? Kartı aldığım şubeye iade edip yenisini mi talep edeceğim yoksa bunu çöpe atıp sıfırdan yeni bir kart mı alacağım? Genişletmek için tıkla... İade etmene gerek yok. Aynı fiyata yeni bir tane almalısın. Sefa aka. Ausweg dedi: Bu kartımın içindeki bakiyem bu kart ile birlikte gidecek yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
EmreKarazeybek Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2019 #12 Sefa aka. Ausweg dedi: Bu kartımın içindeki bakiyem bu kart ile birlikte gidecek yani değil mi? Genişletmek için tıkla... İninal cüzdan uygulamasında kartınızı iptal ederseniz yeni bir sanal kart oluşturuyor ve eski kartınızdaki bakiyeyle birlikte 7 TL hediye geliyor. Artı 0 Eksi
Sefa aka. Ausweg dedi: Bu kartımın içindeki bakiyem bu kart ile birlikte gidecek yani değil mi? Genişletmek için tıkla... İninal cüzdan uygulamasında kartınızı iptal ederseniz yeni bir sanal kart oluşturuyor ve eski kartınızdaki bakiyeyle birlikte 7 TL hediye geliyor.
KS KS Sefa aka. Ausweg Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #13 EmreKarazeybek dedi: İninal cüzdan uygulamasında kartınızı iptal ederseniz yeni bir sanal kart oluşturuyor ve eski kartınızdaki bakiyeyle birlikte 7 TL hediye geliyor. Genişletmek için tıkla... İptal ederken benim seçtiğim soru olmayan güvenlik sorusunu soruyor ve yanlış cevap diyor N'apacağım cidden kafam karışmaya başlıyor. Artı 0 Eksi
EmreKarazeybek dedi: İninal cüzdan uygulamasında kartınızı iptal ederseniz yeni bir sanal kart oluşturuyor ve eski kartınızdaki bakiyeyle birlikte 7 TL hediye geliyor. Genişletmek için tıkla... İptal ederken benim seçtiğim soru olmayan güvenlik sorusunu soruyor ve yanlış cevap diyor N'apacağım cidden kafam karışmaya başlıyor.
EmreKarazeybek Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2019 #14 Üzgünüm dostum,bu konuda bir bilgim yok. Ama müşteri hizmetlerine danışabilirsin bazen açmıyorlar ama şansını dene. Sefa aka. Ausweg dedi: İptal ederken benim seçtiğim soru olmayan güvenlik sorusunu soruyor ve yanlış cevap diyor N'apacağım cidden kafam karışmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Üzgünüm dostum,bu konuda bir bilgim yok. Ama müşteri hizmetlerine danışabilirsin bazen açmıyorlar ama şansını dene. Sefa aka. Ausweg dedi: İptal ederken benim seçtiğim soru olmayan güvenlik sorusunu soruyor ve yanlış cevap diyor N'apacağım cidden kafam karışmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla...