ininal Kart'ta bulunan para kullanılamıyor

izzet1965

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba herkese ben geçen günlerde harçlık olsun kullanırım diye ininal Kart'a 300 TL para atmıştım, şimdi yeni düzenlemelerdir şudur budur internet alışverişlerinde kullanamadığımı öğrendim. Dedim ben de hiç olmazsa ATM'den çekeyim parayı, hata aldım eve geldim baktım telefonla böyle bir yazı çıkıyor. Şaşırdım, anlamadım. Müşteri hizmetlerini aradım şöyle böyle, ininal Plus'a yükseltirseniz internet alışverişlerini yapabilirsiniz, ininal hesabını yıllar öncesinden daha veli izni vs. olmadan açmıştım şu anki hesabım genç hesap diye görünüyor. Ana sayfada hesabını doğrula yazısı var, tıklıyorum diğer sekmesine atıyor, bir şey yok. Şimdi hesaptaki 300 TL'yi ben nasıl kullanabilirim? Kardeşime bir şey alacağım diye söz vermiştim böyle bir durum yaşandı, bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Screenshot_20250129_203106_ininal.jpg

Doğrulama yapacaksın mecbur.

Akşam saati olduğu için doğrulama kısmında bir hata çıkmış olabilir. Yarın tekrar dene.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim kusuruma bakmayın bu hesaptan yazıyorum başlıkta bir yanlışlık yapmışım diye 1 saat ceza yedim yaşım -18 olduğu için Plus'a yükseltemiyorum bunu bilerek öneride bulunursanız benim için daha yararlı olur iyi akşamlar dilerim.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim kusuruma bakmayın bu hesaptan yazıyorum başlıkta bir yanlışlık yapmışım diye 1 saat ceza yedim yaşım -18 olduğu için Plus'a yükseltemiyorum bunu bilerek öneride bulunursanız benim için daha yararlı olur iyi akşamlar dilerim.

O zaman Veli onaylı Genç İninal'e geçeceksin. Kullanmadığım için nereden yapılır bilmiyorum ama uygulamaya bak bir.

O zaman veli onaylı genç Ininal'e geçeceksin. Kullanmadığım için nereden yapılır bilmiyorum ama uygulamaya bak bir.

Halihazırda "genç ininalli" diye gözüküyorum sanırım ana sayfa ve doğrulaya basınca attı sayfalar bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250129_230415_ininal.jpg
    Screenshot_20250129_230415_ininal.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20250129_230405_ininal.jpg
    Screenshot_20250129_230405_ininal.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 41
Çözebildin mi dostum? Neredeyse 1 haftadır uğraşıyorum.

Yok dostum müşteri hizmetlerini aradım şikayet oluşturdum vs tek yaptıkları beni oyalamak dedikleri de ininal Plus'a yükseltirsen kullanırsın onun harici içindekini parayı A101 de şokta vs harca yapacak bir şey yok ben Steam'de kullandım bakiyeyi.

Yok dostum müşteri hizmetlerini aradım şikayet oluşturdum vs tek yaptıkları beni oyalamak dedikleri de ininal Plus'a yükseltirsen kullanırsın onun harici içindekini parayı A101 de şokta vs harca yapacak bir şey yok ben Steam'de kullandım bakiyeyi.
Bence en iyi derman Papara'ya geçmek. Biliyorum ondada doğrulama gerekli ama en azından doğrulama sistemi ininaldeki gibi bozuk değil. Orada kısa bir sürede doğrulama yapıyorsun. Şuana kadar ininal'i öbür kartlardan çok savundum ama artık savunamam. Böyle bir yasadan sonra hala doğrulamayı düzeltmiyorlar :D.

Bence en iyi derman Papara'ya geçmek. Biliyorum onda da doğrulama gerekli ama en azından doğrulama sistemi ininaldeki gibi bozuk değil. Orada kısa bir sürede doğrulama yapıyorsun. Şu ana kadar Ininal'i öbür kartlardan çok savundum ama artık savunamam. Böyle bir yasadan sonra hala doğrulamayı düzeltmiyorlar :D.

Bende öyle düşünüyorum efenim daha bende ininal kullanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı