İninal Kart'ta nelere dikkat edilmeli?

ininal Kart'ta, ininal Kart'ı kullanmamaya dikkat edilmeli, onun yerine git Papara al mutlu yaşa.

Zaten çok fazla parayla işim olmuyor arada bir oyun için şeyler alıyorum o kadar.
Şok'tan alacaksanız ininal yerine Tosla alın.

Migros'tan alacağım.
Arkadaşlar sanırım kart zorunlu değilmiş ben direk sanal üzerinde yapabiliyorum böyle olursa daha iyi our bence siz nederiniz.

Migros'tan alacağım.
Arkadaşlar sanırım kart zorunlu değilmiş ben direk sanal üzerinde yapabiliyorum böyle olursa daha iyi our bence siz nederiniz.
Bazı e-alışveriş siteleri sitede satış yapma-alma işlemleri için kullanıcıdan TC ön yüzü ve Kart ön tarafı soruyorlar. Güvenilirlik açısından hiç iyi değil ama şu an için bunu yapan epey site var.
Yani elinizde fiziksel olması her açıdan iyi olur. Ne de olsa sanalda da kesecek para fizikselde de.

Yani her türlü o 2 lirayı ödeyeceğim.

Yani her türlü o 2 lirayı ödeyeceğim.
Hocam ininal kullanacaksanız direkt gözünüzden 2TL'yi çıkartın derim. Yaşınız eğer 13 ve üzeriyseniz Papara almanızı öneriri. 2TL az gibi dursa da uzun süreli kullanımda gereksiz bir kesinti çıkacak.

13 yaşındayım Papara'yı alabilecek bir yer var mı çünkü gidip kendim almam lazım.
Tamamdır arkadaşlar herkse çok teşekkür ederim kararımı verdim.

Son düzenleme:
13 yaşındayım Papara'yı alabilecek bir yer var mı çünkü gidip kendim almam lazım.
Tamamdır arkadaşlar herkse çok teşekkür ederim kararımı verdim.
Papara eve teslim ediliyor. Eğer PTT'ye bırakılıyorsa bilemiyoorum orasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…