Harcarken kesmiyor 13 yaşında olmanız yeterli diye biliyorum.Sağ olun cevaplarınız için harcarken para kesmiyor değil mi? Bir de yaş kaç olması lazım.
Harcarken kesmiyor 13 yaşında olmanız yeterli diye biliyorum.Sağ olun cevaplarınız için harcarken para kesmiyor değil mi? Bir de yaş kaç olması lazım.
Papara almanı öneririm. Yaş kriteri varsa Ininal'a başvurursun zaten.
İninal her para yüklemede 2TL komisyon alıyor. Yani 25TL yüklemek için 27TL vermen gerek.
25TL verip 23TL hesabına geçsin diye bir şey yapamazsın yani.
Eğer çok büyük paralar harcayacaksan zaten adres, bilgi doğrulama yapman gerekir uygulamanın içinden.
Eğer normal harcamalar yapacaksan aylık 650TL mi ne sana harcama limiti koyuyordu yanlışım varsa düzeltirler zaten.
Ama ayda bir 2TL hesabından çekilir. Eğer o ay para kalmadıysa bakiyende o zaman o karta ilk para yüklemende keserler -2TL
Kullanım açısından güzel, tasarımı da hoş. Bir yerde geçmeme gibi durumu yok.
İnternet alışverişinde de rağbet görüyor.
Şok'tan alacaksanız ininal yerine Tosla alın.
Bazı e-alışveriş siteleri sitede satış yapma-alma işlemleri için kullanıcıdan TC ön yüzü ve Kart ön tarafı soruyorlar. Güvenilirlik açısından hiç iyi değil ama şu an için bunu yapan epey site var.Migros'tan alacağım.
Arkadaşlar sanırım kart zorunlu değilmiş ben direk sanal üzerinde yapabiliyorum böyle olursa daha iyi our bence siz nederiniz.
Bazı e-alışveriş siteleri sitede satış yapma-alma işlemleri için kullanıcıdan T.C. ön yüzü ve kart ön tarafı soruyorlar. Güvenilirlik açısından hiç iyi değil ama şu an için bunu yapan epey site var.
Yani elinizde fiziksel olması her açıdan iyi olur. Ne de olsa sanalda da kesecek para fizikselde de.
Hocam ininal kullanacaksanız direkt gözünüzden 2TL'yi çıkartın derim. Yaşınız eğer 13 ve üzeriyseniz Papara almanızı öneriri. 2TL az gibi dursa da uzun süreli kullanımda gereksiz bir kesinti çıkacak.Yani her türlü o 2 lirayı ödeyeceğim.
Hocam ininal kullanacaksanız direkt gözünüzden 2TL'yi çıkartın derim. Yaşınız eğer 13 ve üzeriyseniz Papara almanızı öneriri. 2TL az gibi dursa da uzun süreli kullanımda gereksiz bir kesinti çıkacak.
Papara eve teslim ediliyor. Eğer PTT'ye bırakılıyorsa bilemiyoorum orasını.13 yaşındayım Papara'yı alabilecek bir yer var mı çünkü gidip kendim almam lazım.
Tamamdır arkadaşlar herkse çok teşekkür ederim kararımı verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.