ininal Kart'ta para olmamasına rağmen Amazon Prime alabilmek

Üyeliğimi iptal ediyim bari o zaman. Çok "duyarlı" arkadaşlar beğenmedim butonuna abanmış :D Soru sormuştum oysaki
Yapmayın anlamında atmışlardır. Duyar kasmak için attıklarını sanmıyorum. Emotelar biraz sıkıntılı, çözülmesi lazım. Hem yoruma çok açık hem de iğneleme için kullanan çok var.

Netflix'in deneme üyeliğini sanal kartlarla talan eden halkımız sayesinde deneme üyeliği Türkiye'ye kapatılmıştı. Amazon, müşteri memnuniyetine aşırı önem veren firma ve onu da istismar ediyoruz.

8 TL'lik hesabı paylaşıp film izleyen kişileri bile gördüm.

8TL'nin lafını yapmayın. Sizin yüzünüzden Netflix Türkiye deneme üyeliklerini iptal etti. Aynı şeyi şimdi de Amazon mu yapsın istiyorsunuz? 8TL yahu... Sakız bile alınmıyor artık sakız. Bu olayın duyar asmakla da alakası yok. Ülke olarak birşeyin bokunu çıkarmayı çok seviyoruz, değişmesi gerek bunun artık.

Arkadaşlar bende bunu yapıyordum, fakat 2 hafta önce bir sorunum olduğu için desteğe yazmıştım, ve bu konu hakkında soru sordum bunun bana bir suç olduğunu bir daha yaparsanız yetkililere bildireceğeni söylediler. Yani bence yapmayın...

Muhtemelen bunun sebebi paranın ödenmesi için size biraz zaman vermesi. Amazon "müşteri haklıdır" ilkesini çok sıkı koruyor.

Bu durum sadece ininal de değil, galiba bakiye olmayan bütün hesaplarda oluyor. Şimdi kontrol ettim kullanmadığım garanti hesabımdan hiç para çekilmeden aylardır Prime kullanıyormuşum. Doğru bir olay değil ileride kötü olacak şekilde bir geri dönüşü olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı