suddlefrv Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550 MK Anakart | 16 GB 3600Mhz Corsair Ram | Ryzen 5 3600 6 Core 3.20GHz | Sapphire Radeon RX 570 8GB Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 2 Mart 2021 #31 Papara çok iyi bir kart tavsiye ederim işlem ücreti falan her şey 0
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #32 suddlefrv dedi: Papara çok iyi bir kart tavsiye ederim işlem ücreti falan her şey 0 Genişletmek için tıkla... Harbiden hiç para kesmiyor mu? Ee zaten kartı da kargoyla gönderiyor, hiç para vermiyor muyuz? İnanaldan pek alışık değilim böyle şeylere
suddlefrv dedi: Papara çok iyi bir kart tavsiye ederim işlem ücreti falan her şey 0 Genişletmek için tıkla... Harbiden hiç para kesmiyor mu? Ee zaten kartı da kargoyla gönderiyor, hiç para vermiyor muyuz? İnanaldan pek alışık değilim böyle şeylere
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #33 yuvacıklı dedi: Başka bir karttan Papara'ya para transferi yapılıyor değil mi? Sorunsuz ve kesintisiz? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinti yapıyor mu bilmiyorum ama gönderiyor sanırım.
yuvacıklı dedi: Başka bir karttan Papara'ya para transferi yapılıyor değil mi? Sorunsuz ve kesintisiz? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinti yapıyor mu bilmiyorum ama gönderiyor sanırım.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Mart 2021 #34 yuvacıklı dedi: Harbiden hiç para kesmiyor mu? Ee zaten kartı da kargoyla gönderiyor, hiç para vermiyor muyuz? İnanaldan pek alışık değilim böyle şeylere Genişletmek için tıkla... Kart ücretsiz. Diğer para kesintilerine ya da ücretlere buradan bakabilirsiniz: https://www.papara.com/en/fees-and-limits
yuvacıklı dedi: Harbiden hiç para kesmiyor mu? Ee zaten kartı da kargoyla gönderiyor, hiç para vermiyor muyuz? İnanaldan pek alışık değilim böyle şeylere Genişletmek için tıkla... Kart ücretsiz. Diğer para kesintilerine ya da ücretlere buradan bakabilirsiniz: https://www.papara.com/en/fees-and-limits
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 2 Mart 2021 #35 yuvacıklı dedi: Başka bir karttan Papara'ya para transferi yapılıyor değil mi? Sorunsuz ve kesintisiz? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Paparadan paparaya kesintisiz para atabiliyorsun. Başka bankadan para aktaracaksan banka hesabının sana ait olması lazım.
yuvacıklı dedi: Başka bir karttan Papara'ya para transferi yapılıyor değil mi? Sorunsuz ve kesintisiz? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Paparadan paparaya kesintisiz para atabiliyorsun. Başka bankadan para aktaracaksan banka hesabının sana ait olması lazım.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #36 İmperceptible dedi: Paparadan paparaya kesintisiz para atabiliyorsun. Başka bankadan para aktaracaksan banka hesabının sana ait olması lazım. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler aydos dedi: Kart ücretsiz. Diğer para kesintilerine ya da ücretlere buradan bakabilirsiniz: https://www.papara.com/en/fees-and-limits Genişletmek için tıkla... teşekkürlerler DDLAO dedi: Hocam kesinti yapıyor mu bilmiyorum ama gönderiyor sanırım. Genişletmek için tıkla...
İmperceptible dedi: Paparadan paparaya kesintisiz para atabiliyorsun. Başka bankadan para aktaracaksan banka hesabının sana ait olması lazım. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler aydos dedi: Kart ücretsiz. Diğer para kesintilerine ya da ücretlere buradan bakabilirsiniz: https://www.papara.com/en/fees-and-limits Genişletmek için tıkla... teşekkürlerler DDLAO dedi: Hocam kesinti yapıyor mu bilmiyorum ama gönderiyor sanırım. Genişletmek için tıkla...
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 2 Mart 2021 #37 Papara'ya geçin hocam
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #38 kratosdeniz dedi: Papara'ya geçin hocam Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çok methetti, demek ki güzel. Kartın siparişini verdim
kratosdeniz dedi: Papara'ya geçin hocam Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çok methetti, demek ki güzel. Kartın siparişini verdim
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 2 Mart 2021 #39 yuvacıklı dedi: Arkadaşlar çok methetti, demek ki güzel. Kartın siparişini verdim Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız.
yuvacıklı dedi: Arkadaşlar çok methetti, demek ki güzel. Kartın siparişini verdim Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 2 Mart 2021 #40 Ben ininal kullanıyordum öneri üzerine Papara'ya geçtim fakat EFT/havale yaparken Papara hesap adı ile EFT/havale yapılan kart adı aynı olması gerekiyormuş. O yüzden ininala bir daha geçtim
Ben ininal kullanıyordum öneri üzerine Papara'ya geçtim fakat EFT/havale yaparken Papara hesap adı ile EFT/havale yapılan kart adı aynı olması gerekiyormuş. O yüzden ininala bir daha geçtim