İninal mı Paycell mı kullanmalıyım?

ininal alacağım o zaman.

İninal alacağım o zaman.

Hocam ininalle uğraşmayın çok saçma 50 TL yatırıyorum mesela 47 TL'lik ürün alacağım bir bakıyorum 2 TL aylık ücret 2 TL yatırma ücreti kesiyor can sıkıyor.

Hocam ininalle uğraşmayın çok saçma 50 TL yatırıyorum mesela 47 TL'lik ürün alacağım bir bakıyorum 2 TL aylık ücret 2 TL yatırma ücreti kesiyor can sıkıyor.
Bi' dakika. Tosla'yı ben annemin adına açacağım için sıkıntı yok. (13 yaşından küçüğüm.) Evet, Tosla alabilirim ama bizim aile kargo ile kart istememe izin vermezler.

Bi' dakika. Tosla'yı ben annemin adına açacağım için sıkıntı yok. (13 yaşından küçüğüm.) Evet, Tosla alabilirim ama bizim aile kargo ile kart istememe izin vermezler.

Hocam çok yanlış zamanda denk geldiniz ya eskiden şokda satılıyordu şimdi bir sıkıntı varmış şokda satılmıyor mecbur ininal alacaksınız o zaman

Hocam çok yanlış zamanda denk geldiniz ya eskiden şokda satılıyordu şimdi bir sıkıntı varmış şokda satılmıyor mecbur ininal alacaksınız o zaman
Mecburen, baktım CarefourSA'nın sitesine, adresime gönderilmiyormuş. ininal'e kaldık. Herkese iyi günler. ininal alıyorum.

@CelalShengor, şanslıymışım. Şok'a gittiğimde Tosla kart da vardı o yüzden Tosla kart aldım.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam, çoğu yerde satılmıyor artık iyi denk gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…