Andy deufresne
Hectopat
Geri açılır değil mi? 70 TL para var içinde.
Açılır.
aynısını yazdılar banadaİninala mail attım cevabı :
ininal kart ile diğer banka poslarından yapılan alışverişler ve ATM'lerde yapılan işlemlerde; ininal uygulaması üzerinden FAST, KOLAS ve ödeme iste işlemlerinde geçici bir süreliğine hizmet veremiyoruz.
İninal faaliyetlerinin geçici olarak durdurulduğunu tarafınıza bildirmek isteriz.Kullanıcı deneyiminizi daha güvenli ve verimli hale getirmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.
İşlemlerin yeniden aktif hale gelmesiyle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz. Güncellemeler için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz.
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
70 tl paramı hocam milettin kaç k paraları içerde kaldıGeri açılır değil mi? 70 TL para var içinde.
Sanırım tedbirler alınmış paylaştıkları bildiriye göre her an açılabilir gibi görünüyor kayyum atanmış sanırım6493 bankacılık kanunu kapsamında 21. maddesinde 8. fıkrasında şöyle yazıyor. Elektronik kart firmalarının gerekli tedbirleri almadığı takdirde kapatılıp birkaç ay süre veriliyor eğer gerekli tedbirler halen alınmazsa tamamen kapatılmaya gidebilir açın okuyun.
https://tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/2f1f7375-31cb-4c3b-b5c6-72d8561140a7/%C3%96deme+Sistemleri+Kanunu.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=ROOTWORKSPACE-2f1f7375-31cb-4c3b-b5c6-72d8561140a7-nbMvi47
Sanırım tedbirler alınmış paylaştıkları bildiriye göre her an açılabilir gibi görünüyor kayyum atanmış sanırım.
Minimum 2 ay sürer diye tahmin ediyorum zor bir soruşturma geçiriyorlar.
Değerli müşterimiz,
İninal hesaplarının kullanıma kapatılması nedeniyle yaşamış olduğunuz mağduriyetten dolayı üzgünüz. Bu süreçte sizlerin haklarını korumak ve sorunları hızla çözmek adına, TMSF tarafından yeni bir yönetim kurulu ve genel müdür görevlendirilmiş olup, çalışmalar hızlandırılmıştır.
Sorunların hızlıca çözülmesi için gereken tüm adımlar atılmaktadır. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.
Uygulamaya giriyor zaten de, parayı başka bir karta aktarabiliyor musun ve ya başka bir katya yükleyebiliyor musun onu dene.Arkadaşlar bende açıldı ben girebiliyorum. Sizde girip bir kontrol edin.
Şoka gidip para yüklemeye çalıştım,sistemde yok sistem kapalı dediler. Satın alım falan yapılmıyor. Cidden kapanmışUygulamaya giriyor zaten de, parayı başka bir karta aktarabiliyor musun ve ya başka bir katya yükleyebiliyor musun onu dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.