İninal neden kapandı?

aynısını yazdılar banada

Geri açılır değil mi? 70 TL para var içinde.
70 tl paramı hocam milettin kaç k paraları içerde kaldı

Geri açılır değil mi? 70 TL para var içinde.

6493 bankacılık kanunu kapsamında 21. maddesinde 8. fıkrasında şöyle yazıyor. Elektronik kart firmalarının gerekli tedbirleri almadığı takdirde kapatılıp birkaç ay süre veriliyor eğer gerekli tedbirler halen alınmazsa tamamen kapatılmaya gidebilir açın okuyun.

https://tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/2f1f7375-31cb-4c3b-b5c6-72d8561140a7/%C3%96deme+Sistemleri+Kanunu.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=ROOTWORKSPACE-2f1f7375-31cb-4c3b-b5c6-72d8561140a7-nbMvi47

Sanırım tedbirler alınmış paylaştıkları bildiriye göre her an açılabilir gibi görünüyor kayyum atanmış sanırım

Minimum 2 ay sürer diye tahmin ediyorum zor bir soruşturma geçiriyorlar.

24 Mart (dün) açıklama yapmışlar şikayet var da gördüm.

Arkadaşlar bende açıldı ben girebiliyorum. Sizde girip bir kontrol edin.

Arkadaşlar bende açıldı ben girebiliyorum. Sizde girip bir kontrol edin.
Uygulamaya giriyor zaten de, parayı başka bir karta aktarabiliyor musun ve ya başka bir katya yükleyebiliyor musun onu dene.

Uygulamaya giriyor zaten de, parayı başka bir karta aktarabiliyor musun ve ya başka bir katya yükleyebiliyor musun onu dene.
Şoka gidip para yüklemeye çalıştım,sistemde yok sistem kapalı dediler. Satın alım falan yapılmıyor. Cidden kapanmış

4K ₺ para gelecekti IBAN aktarımı ile, gelmedi. Ayrıca 1 K para içinde kaldı cidden mağduruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…