İninal para gönderilmiyor

lykia5734

Femtopat
Daha fazla  
Böyle bir hata alıyorum para göndermeye çalıştığımda, arayıp desteğe sordum, bana şu an tüm Ininal'de bir sorun olduğunu söylediler. Sizde de aynı sorun var mı?

1741986764173.png

İninal kullanmıyorum ama öyle demişlerse bakım çalışması vardır gecen gün paparadada oldu düzelsin atarsın.

İninal kullanmıyorum ama öyle demişlerse bakım çalışması vardır gecen gün paparadada oldu düzelsin atarsın.

Roblox'dan yüksek miktarda para çektim ondan sonra böyle oldu, sorunun benimle mi yoksa Ininal ile mi alakalı olduğunu bilmiyorum, normalde 4000 TL çekecektim 40.000 TL çektim, şu an Roblox Türkiye'de yasak olduğu için yasaklamış olabilirler mi diye düşünüyorum.

Roblox'dan yüksek miktarda para çektim ondan sonra böyle oldu, sorunun benimle mi yoksa ıninal ile mi alakalı olduğunu bilmiyorum, normalde 4000 TL çekecektim 40.000 TL çektim, şu an Roblox Türkiye'de yasak olduğu için yasaklamış olabilirler mi diye düşünüyorum.

Söylerlerdi öyle olsa ve böyle işlemleri ininal Papara ve Tosla gibi hesaplarla yapma bunlar devletin bankası bunlardaki hareketleri takip ederler.

Böyle bir hata alıyorum para göndermeye çalıştığımda, arayıp desteğe sordum, bana şu an tüm ıninal'de bir sorun olduğunu söylediler. Sizde de aynı sorun var mı?

Eki Görüntüle 2445721

Bir ara ininal CEO'su illegal bir şey mi ne yapmıştı belki ondandır denk geldim ve bunu duydum eski de olabilir hocam bilmiyorum ama.

İninal CEO'su gözaltında bu sebepten ötürü Ininal'de satın alım veya başka bir işlem yapamazsınız. Adam gözaltından çıkınca eski haline döner fakat tutuklanırsa paranızı alabilir misiniz bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı