Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 Normal kart olmadan sadece sanal kart varsa olur mu?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Ekim 2023 #3 Yapılır da ininal kullanan mı kaldı? Papara geç bence.
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #4 Olur tabii ki. Neden olmasın?
Mr.Scofield Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #5 Yapılır hocam bizzat ben yapıyorum, paparayı direkt internetten hesap açıp kullanabiliyor muyuz ?
rreanss Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #6 Dvm95 dedi: Normal kart olmadan sadece sanal kart varsa olur mu? Genişletmek için tıkla... yapilir ama paparayi kullanmani oneriyorum.
Dvm95 dedi: Normal kart olmadan sadece sanal kart varsa olur mu? Genişletmek için tıkla... yapilir ama paparayi kullanmani oneriyorum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Ekim 2023 #7 Mr.Scofield dedi: Yapılır hocam bizzat ben yapıyorum, Papara'yı direkt internetten hesap açıp kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Uygulaması üzerinden kayıt olup gerekli kriterleri sağlıyorsanız sözleşmeli hesap acabiliyorsunuz. Diğer türlü alacağıniz kart ininal gibi oluyor.
Mr.Scofield dedi: Yapılır hocam bizzat ben yapıyorum, Papara'yı direkt internetten hesap açıp kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Uygulaması üzerinden kayıt olup gerekli kriterleri sağlıyorsanız sözleşmeli hesap acabiliyorsunuz. Diğer türlü alacağıniz kart ininal gibi oluyor.
Robloxxx Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #8 Kanka finansı ya da akbankı öneriyorum paparada olur
Mr.Scofield Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #9 Emrecngz dedi: Uygulaması üzerinden kayıt olup gerekli kriterleri sağlıyorsanız sözleşmeli hesap acabiliyorsunuz. Diğer türlü alacağıniz kart ininal gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz ? Bide ibanı var mı ininal daki en çok sıkıntı ibanda çıkıyor
Emrecngz dedi: Uygulaması üzerinden kayıt olup gerekli kriterleri sağlıyorsanız sözleşmeli hesap acabiliyorsunuz. Diğer türlü alacağıniz kart ininal gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz ? Bide ibanı var mı ininal daki en çok sıkıntı ibanda çıkıyor
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Ekim 2023 #10 Mr.Scofield dedi: Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz? Bir de IBAN'ı var mı ininaldaki en çok sıkıntı IBAN'da çıkıyor Genişletmek için tıkla... IBAN yok, Papara kullanıcıları arasında para transferi için kullanılan bir Papara numarası var. 18 yaşından büyükseniz zaten uğraşmayın ziraat hesabı açın gitsin.
Mr.Scofield dedi: Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz? Bir de IBAN'ı var mı ininaldaki en çok sıkıntı IBAN'da çıkıyor Genişletmek için tıkla... IBAN yok, Papara kullanıcıları arasında para transferi için kullanılan bir Papara numarası var. 18 yaşından büyükseniz zaten uğraşmayın ziraat hesabı açın gitsin.