İninal sanal kart ile internetten alışveriş yapılır mı?

• Konuyu başlatan Dvm95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 807
Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz ? Bide ibanı var mı ininal daki en çok sıkıntı ibanda çıkıyor
Papara size iban tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor.

Papara size iban tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor.
Hocam bu ininalda da var fakat ininalda barkod numarasını açıklamaya yazıyorsun barkod numarası sıkıntı çıkarır mı acaba ?

Sadece kendi hesabınızdan Papara kartınıza para atabiliyorsunuz.
Hayır herkes herkesin hesabına para atabiliyor. Daha önce bunu bu forumda 50 kere açıkladım bir daha açıklatmak zorunda bırakmayın beni.

Hocam bu ininalda da var fakat ininalda barkod numarasını açıklamaya yazıyorsun barkod numarası sıkıntı çıkarır mı acaba ?
İninal kullanmıyorum.

Hayır herkes herkesin hesabına para atabiliyor. Daha önce bunu bu forumda 50 kere açıkladım bir daha açıklatmak zorunda bırakmayın beni.

İninal kullanmıyorum.

Peki Papara sanal kart kullanmak için normal kart gerekli mi sadece sanal kart ile alışveriş yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı