2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 9 Ekim 2023 #11 Mr.Scofield dedi: Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz ? Bide ibanı var mı ininal daki en çok sıkıntı ibanda çıkıyor Genişletmek için tıkla... Papara size iban tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor.
Mr.Scofield dedi: Hocam yani uygulama üzerinden kayıt olunca hesabı kullanabiliyor muyuz ? Bide ibanı var mı ininal daki en çok sıkıntı ibanda çıkıyor Genişletmek için tıkla... Papara size iban tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Ekim 2023 #12 298784 dedi: Papara size IBAN tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece kendi hesabınızdan Papara kartınıza para atabiliyorsunuz.
298784 dedi: Papara size IBAN tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece kendi hesabınızdan Papara kartınıza para atabiliyorsunuz.
Mr.Scofield Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #13 298784 dedi: Papara size iban tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ininalda da var fakat ininalda barkod numarasını açıklamaya yazıyorsun barkod numarası sıkıntı çıkarır mı acaba ?
298784 dedi: Papara size iban tanımlıyor bir sürü banka için ayrı ayrı. Ona para gönderiyorlar açıklamaya hesabınızın numarasını yazıyorlar para size geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ininalda da var fakat ininalda barkod numarasını açıklamaya yazıyorsun barkod numarası sıkıntı çıkarır mı acaba ?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 9 Ekim 2023 #14 Emrecngz dedi: Sadece kendi hesabınızdan Papara kartınıza para atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır herkes herkesin hesabına para atabiliyor. Daha önce bunu bu forumda 50 kere açıkladım bir daha açıklatmak zorunda bırakmayın beni. Mr.Scofield dedi: Hocam bu ininalda da var fakat ininalda barkod numarasını açıklamaya yazıyorsun barkod numarası sıkıntı çıkarır mı acaba ? Genişletmek için tıkla... İninal kullanmıyorum.
Emrecngz dedi: Sadece kendi hesabınızdan Papara kartınıza para atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır herkes herkesin hesabına para atabiliyor. Daha önce bunu bu forumda 50 kere açıkladım bir daha açıklatmak zorunda bırakmayın beni. Mr.Scofield dedi: Hocam bu ininalda da var fakat ininalda barkod numarasını açıklamaya yazıyorsun barkod numarası sıkıntı çıkarır mı acaba ? Genişletmek için tıkla... İninal kullanmıyorum.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #15 298784 dedi: Hayır herkes herkesin hesabına para atabiliyor. Daha önce bunu bu forumda 50 kere açıkladım bir daha açıklatmak zorunda bırakmayın beni. İninal kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Papara sanal kart kullanmak için normal kart gerekli mi sadece sanal kart ile alışveriş yapabilir miyim?
298784 dedi: Hayır herkes herkesin hesabına para atabiliyor. Daha önce bunu bu forumda 50 kere açıkladım bir daha açıklatmak zorunda bırakmayın beni. İninal kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Papara sanal kart kullanmak için normal kart gerekli mi sadece sanal kart ile alışveriş yapabilir miyim?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 9 Ekim 2023 #16 Dvm95 dedi: Peki Papara sanal kart kullanmak için normal kart gerekli mi sadece sanal kart ile alışveriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum. Girip kayıt olduktan sonra sanal kart oluşturup kullanabiliyorsun sanırım.
Dvm95 dedi: Peki Papara sanal kart kullanmak için normal kart gerekli mi sadece sanal kart ile alışveriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum. Girip kayıt olduktan sonra sanal kart oluşturup kullanabiliyorsun sanırım.