İninal sanal karta nakit para yüklemek

Makaleler
2
Merhabalar. Dün Sanal olan İninal kartıma para yatırmak için bir Migros şubesine gittim ancak oradaki görevli kart numaramı girdiğinde kasiyerin ekranında "iptal edildi" yazıyordu. İnternetten baktığımda ise sanal veya normal karta Migros şubeleri üzerinden para yüklenebildiği yazıyor ancak hata vermesi beni birazcık şaşırttı. Siz bu zamana kadar hiç Migros üzerinden İninal kartınıza para yüklettiniz mi? Yüklettiyseniz nasıl yüklettiğinizi anlatır mısınız? Teşekkürler...

Ben sanal kartıma Teknosa'dan yükletiyordum, hiç sıkıntı yaşamadım. Teknosa'dan 25 TL ve katlarını yükletince hiç para kesmiyorlardı. Tabi hâlâ aynı mıdır bilemem en son 1-2 yıl önce para yüklemiştim.

Ben sanal kartıma Teknosa'dan yükletiyordum, hiç sıkıntı yaşamadım. Teknosa'dan 25 TL ve katlarını yükletince hiç para kesmiyorlardı. Tabi hâlâ aynı mıdır bilemem en son 1-2 yıl önce para yüklemiştim.
Hocam siz baya karıştırmışsınız migrostan ininal kart alırken 25 tl yükleme zorunluluğu var ve migrostan 25 tl ve katları yükleniyor teknosada 25 tl diye bir sınır yok ve o ücretsiz yükleme kampanyası bitti.

Hocam siz bayağı karıştırmışsınız Migros'tan ininal Kart alırken 25 TL yükleme zorunluluğu var ve Migros'tan 25 TL ve katları yükleniyor Teknosa'da 25 TL diye bir sınır yok ve o ücretsiz yükleme kampanyası bitti.

Söylediğim gibi en son yükleyeli 1-2 yıl oluyor. Kampanya bitmiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı