quattroTR Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Merhaba, benim ininal fiziksel kartım yok o yüzden sanal kart oluşturdum. Soracağım soru ise sanal kartın barkodunu paylaşsam başkaları para atabilir mi fiziksel karta gerek var mı?
Merhaba, benim ininal fiziksel kartım yok o yüzden sanal kart oluşturdum. Soracağım soru ise sanal kartın barkodunu paylaşsam başkaları para atabilir mi fiziksel karta gerek var mı?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.246 Çözümler 55 12 Şubat 2023 #2 Karta para atılmaz hesap numarasına para atılıyor. Artı 0 Eksi
Montenius Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 17 12 Şubat 2023 #3 Hesap numarasıyla mümkün. Artı 0 Eksi
KS KS quattroTR Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 AnotherJourney dedi: Karta para atılmaz hesap numarasına para atılıyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor. Montenius dedi: Hesap numarasıyla mümkün. Genişletmek için tıkla... Başka ininallı benim hesap numaramı nereye yazıyor para transferi kısmında sadece barkod yazma yeri gördüm. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Karta para atılmaz hesap numarasına para atılıyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor. Montenius dedi: Hesap numarasıyla mümkün. Genişletmek için tıkla... Başka ininallı benim hesap numaramı nereye yazıyor para transferi kısmında sadece barkod yazma yeri gördüm.
Montenius Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 17 12 Şubat 2023 #5 Silinen üye dedi: O nasıl oluyor. Başka ininallı benim hesap numaramı nereye yazıyor para transferi kısmında sadece barkod yazma yeri gördüm. Genişletmek için tıkla... O barkod numarası değil hesap numarası. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O nasıl oluyor. Başka ininallı benim hesap numaramı nereye yazıyor para transferi kısmında sadece barkod yazma yeri gördüm. Genişletmek için tıkla... O barkod numarası değil hesap numarası.