İninal vs Papara

Halledebiliyorsan sorunlarını halledip papara kullan, kartı da sanal kart vs. kullanırsın işini görür. He yok doğrulayamam vs. diyorsan da Toslayı falan dene, bu devirde hala ininal kullanan var mı
 
Papara hesabımı kimlikte fotoğrafım olmadığı için onaylayamıyorum ve Black Card kullanmak istemiyorum
Kimlik fotoğrafım olmadığı halde açmıştım hesabı. Ya bir şeyler değişti ya da bir şeyleri atlamışsın. Ayrıca amacın Steam, Epic Games vs. için kullanmaksa black carda ihtiyacın yok. ATMlere kartsız işlemle sanal kartına para yatırabiliyorsun.
 
Merhaba, ben 17 yaşındayım. Steam veya Epic Games gibi sitelerden oyun veya Game Pass gibi üyelikler almak için ön ödemeli kart kullanıyorum. Papara hesabımı kimlikte fotoğrafım olmadığı için onaylayamıyorum ve Black Card kullanmak istemiyorum (tedarik süresi ve kargoyla hoş anılarım olmaması yüzünden), ininal da çok para kesiyor. Papara mı ininal mı kullanmanı önerirsiniz?

Papara.
 
Papara’nın tek dezavantajı başka kişilerin sizin hesabınıza para gönderemiyor oluşu. Sadece kendi adınıza kayıtlı banka hesaplarınızdan yükleme yapabiliyorsunuz.

İninal’de böyle bir kısıt yok.
 
Papara'nın cashback özelliği güzel ama başka kişilerin para gönderememesi kotü, ininal in başka insanların para gönderebilmesi iyi ama onun dışındaki her şey berbat. Bence bir banka hesabı aç onun kartını kullan. Ben 17 yasinda açmıştım ailemle gidip hâla da kullanırım o kartı.
 
Papara temiz en iyi seçim kanka ininal küçük çocuklardan para kesmek için yapılmış bir kart çok fazla para çekiyor o yüzden papara ininal diyenlere aldanma
 
Papara almak yararınıza olacaktır.
Sadece cashback özelliği için bile tercih edebilirsiniz.
Cashback onaylı hesaplar için diye biliyorum
Her türlü bankanızın sanal kartı derim. 🙏🏼

Bir de komisyon mu veriyorsunuz ona buna? 🎭🥀☝🏼

Bankanızın sanal kartı derken? Banka hesabı için 18 yaşında olmak gerekiyor diye biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı