İninal vs Papara

Merhaba, ben 17 yaşındayım. Steam veya Epic Games gibi sitelerden oyun veya Game Pass gibi üyelikler almak için ön ödemeli kart kullanıyorum. Papara hesabımı kimlikte fotoğrafım olmadığı için onaylayamıyorum ve Black Card kullanmak istemiyorum (tedarik süresi ve kargoyla hoş anılarım olmaması yüzünden), ininal da çok para kesiyor. Papara mı ininal mı kullanmanı önerirsiniz?
Tosla net.
 
Kimlik fotoğrafım olmadığı halde açmıştım hesabı. Ya bir şeyler değişti ya da bir şeyleri atlamışsın. Ayrıca amacın Steam, Epic Games vs. için kullanmaksa Black carda ihtiyacın yok. ATM'lere kartsız işlemle sanal kartına para yatırabiliyorsun.

Artık gerekiyor galiba çünkü hata veriyor doğrulamayı denediğimde, bir de Black Card'ın artısı cashback kullanmak olduğu için sordum. Örneğin Steam'de yapacağınız alışverişlerde %10 geri ödeme gibi kampanyalara katılmak için onaylı hesaba ihtiyaç var.
Papara'nın cashback özelliği güzel ama başka kişilerin para gönderememesi kotü, ininal in başka insanların para gönderebilmesi iyi ama onun dışındaki her şey berbat. Bence bir banka hesabı aç onun kartını kullan. Ben 17 yasinda açmıştım ailemle gidip hâla da kullanırım o kartı.

Banka ters konumda, babam iş gereği pek ilde bulunmuyor ayrıca.
 
Örneğin Steam'de yapacağınız alışverişlerde %10 geri ödeme gibi kampanyalara katılmak için onaylı hesaba ihtiyaç var.
Onaylı hesap için kimlik bilgilerini girmen yeterli. Black cardım yok ama cashback özelliğinden yararlanıyorum.
IMG_20220614_120447.jpg

Lite card sahibiyim zaten ama sorduğum soru Black card olmadan papara kullanmanın pek eksisi olup olmayacağı.
İninal'daki paramı ATM'den çekebilir miyim peki? 130 liraya yakın bir bakiyem var.
Black card olmamasının eksileri vardır. Ama Papara'yı sadece birkaç şey için kullandığımdan beni ilgilendirmiyor çoğu. Dolayısıyla ATM'den para çekilir mi çekilmez mi bilmiyorum. Hiç bunun için uğraşmadım ve araştırma gereği duymadım. İşi daha iyi bilen birine sormak lazım. Benim black card eksikliğinden doğan tek rahatsızlığım birine para gönderememek. Para almada sorun yok ama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı